Çukur'da son dans: Büyük finale damga vuran Yamaç-Sena sahnesi!

Geniş oyuncu kadrosu ve yüksek bütçeli prodüksiyonuyla 4 sezondur ilgiyle takip edilen Çukur dizisi, 131. bölümüyle sona erdi. Çukur son bölümde, Ayşe ve Murtaza'nın yanı sıra Cumali Amca ve Şahram öldü. Yamaç ile Sena'nın yeniden buluştuğu sahne, izleyenleri duygulandırdı. İşte detaylar...

Çukur final özet, ortaya çıktı. Bugüne kadar Çukur'da rol almış ve aileden karakterler final bölümüne konuk oldu. Çukur'daki trajik ölümüyle hayranlarını üzen Sena ile Yamaç yeniden kavuştu. Asıl sürpriz ise İdris Koçovalı oldu. Yamaç, ailesindeki kadınların hayatını kurtarmak için öldürmek zorunda kaldığı babası İdris ile yıllar sonra buluştu. İkilinin sarıldıkları sahne izleyenleri duygulandırdı. Son sahnede ise İdris Koçovalı, Yamaç, Cumali, Selim, Salih ve Kahraman aynı masada buluştu.

ÇUKUR FİNAL BÖLÜMÜ DAMGA VURAN YAMAÇ-SENA SAHNESİ

2021-06-08-102015.jpg

ÇUKUR BİTTİ Mİ, DEVAM EDECEK Mİ?

23 Ekim 2017 tarihinde 1. bölümü yayınlanan Çukur dizisi, 7 Haziran 2021 günü ekranlara gelecek 131. bölümüyle 'büyük final' yaparak ekranlara veda etti. 4 sezon boyunca birçok ünlü oyuncuyu kadrosunda ağırlayan dizinin final ipucunu, 25 Ekim 2020 günü Uğur Yıldıran Youtube yayınında paylaşmıştı.

Geçmiş sezonlarda 'Kemal' karakteriyle dizide rol alan başarılı oyuncu, 100. bölüm çekimleri sırasında eski rol arkadaşlarını ziyaret etmişti. Uğur Yıldıran, dizinin senaristi Gökhan Horzum'un final sahnesini yazdığını ve kendisinin bunu gördüğünü söylemişti. Ünlü oyuncu, "Gökhan Horzum final sahnesini yazdı. Tamamladı, gerçekten yazıldı. Bende sahne" ifadelerini kullandı. Uğur Yıldıran, oyunculuğunun yanı sıra projede 'aksiyon yönetmeni' olarak görev yapıyordu.

Hikayeyi daha fazla uzatmanın izleyicileri bıktıracağı ve reyting kaybı ihtimali nedeniyle Çukur dizisi, 7 Haziran 2021'de ekranlara gelen 131. bölümüyle sona erdi ve devam etmeyecek.

2021-06-08-104247.jpg

ÇUKUR FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Geniş oyuncu kadrosuyla ve Balat'ta yapılan çekimleriyle 4 sezon boyunca ilgiyle takip edilen Çukur dizisinin final bölümü (131. bölümü), 7 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 21.00'de Show TV'de izleyicisiyle buluştu. Fakat öncesinde saat 20.00'de son bölümün özetinin yayınlanacağını belirtelim. Çukur tüm bölümler izlemek için ücretsiz online platform Puhu TV'yi ziyaret edebilirsiniz.

Çukur son bölümde neler oldu, göz atalım: Yamaç ve Efsun'un düğünü sonrası mahalleye dönen Koçovalılar, Çukur'u Amca ile Şahram'ın ele geçirdiği gerçeğiyle yüzleşti. Çukur'dan çıkmak zorunda kalan Koçovalı kardeşler, bir plan yaparak Şahram ve Amca'ya karşı saldırı başlattı. Çukur'a zarar gelmeden Amca'yı ve Şahram'ı tuzağa düşürmek isteyen Yamaç, mahalle dışında Şahram'ın adamlarına saldırmaya başladı. Yamaç'ın oyununu fark eden Şahram ise karşı atağa geçince büyük savaş başladı. Koçovalı kardeşler ile Şahram arasında sert bir çatışma yaşandı.

ÇUKUR FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI

FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Çukur final bölümü (131. bölüm) özeti: Koçovalı ailesi ve Çukur hayatlarının en büyük sınavını verirken, fırtına son kez kopacak. Herkesin her şeyi göze aldığı son savaş nefesleri keserken; kimin kazanıp, kimin kaybedeceği, kimin yaşayıp, kimin öleceği merakla beklenecek. Geçmişten gelen misafirler, büyük sürprizler, fedalar ve vedaların damga vuracağı Çukur'un büyük finalinde tansiyon bir an bile düşmezken; Koçovalılar hem acıya hem de mucizelere aynı anda tanıklık edecek. Unutulmaz bir vedayla Çukur için her şey sonsuza kadar değişecek...

ÇUKUR 5. SEZON OLACAK MI? YENİ SEZON NE ZAMAN?

Güçlü oyuncu kadrosuyla 4. sezonunu tamamlayan Çukur dizisinin 5. sezonunun çekilmesi beklenmiyor. Senaryoyu uzatmanın seyircide karşılık bulamayacağı ve reyting kaybının yaşanmasına zemin hazırlaması nedeniyle 4. sezonun sonunda projeye nokta konuldu. Oyuncu Uğur Yıldıran'ın Youtube'da yayınlanan söyleşide bahsettiğine göre 5. sezon çekilmeyecek.

1. sezon > 23 Ekim 2017 - 11 Haziran 2018 (33 bölüm)
2. sezon > 17 Eylül 2018 - 27 Mayıs 2019 (34 bölüm)
3. sezon > 16 Eylül 2019 - 16 Mart 2020 (26 bölüm)
4. sezon > 7 Eylül 2020 - 7 Haziran 2021 (39 bölüm)

46275ba47c041cdc4519ccc01651501e-840.jpg

ÇUKUR OYUNCULARI KİMLER?

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Gökhan Horzum ve Damla Serim'in yazdığı, müziklerini Toygar Işıklı'nın yaptığı, yönetmenlik koltuğunda Sinan Öztürk'ün oturduğu Çukur oyuncu kadrosunda; Aras Bulut İynemli (Yamaç Koçovalı), Perihan Savaş (Sultan Koçovalı), Müfit Kayacan (Cumali Amca), Erkan Kolçak Köstendil (Vartolu Sadettin/Salih Koçovalı), Rıza Kocaoğlu (Aliço), Necip Memili (Cumali), Damla Sönmez (Efsun), Burak Dakak (Akın), Hare Sürel (Damla), İrem Altuğ (Ayşe), Boncuk Yılmaz (Saadet), Mustafa Kırantepe (Medet), Cem Uslu (Metin), Aytaç Uşun (Meke), Begüm Akkaya (Seher), Sarp Akkaya (Şahram) gibi isimler yer alıyor.

ÇUKUR NEREDE ÇEKİLDİ?

Ekranların uzun soluklu dizisi Çukur'un çekimleri, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan Fatih ilçesinin Balat semtinde gerçekleştirildi. Dizide 'Çukur/Koçova Mahallesi' olarak bahsedilen yer, gerçek hayatta Balat Mahallesi'dir. Koçovalı ailesinin yaşadığı malikane ise, İstanbul'un Asya Yakası'nda yer alan Çekmeköy ilçesinde yer alıyor.

Gerçek hayatta İstanbul'da Çukur adında bir mahalle bulunmaktadır fakat bu mahalle, Avrupa Yakası'ndaki Beyoğlu ilçesindedir ve 2 bin 620 nüfusa sahiptir. Dizide 'Çukur/Koçova Mahallesi' olarak gösterilen Balat Mahallesi'nin ise Fatih ilçesindedir ve nüfusu 13 bin 91'dir. Çukur dizisindeki sokak sahnelerinin çoğunluğu Balat ve Fener mahallerinde çekildi. Bunun haricinde İstanbul'un çeşitli ilçe ve semtlerinde çekimler gerçekleştirildi.

ÇUKUR KONUSU NE?

İstanbul'un suçla özdeşleşmiş mahallesi Çukur'un kontrolü Koçovalı ailesinin elindedir. Suçla bu kadar içli dışlı olsa da ailenin kendine göre kuralları vardır. Bu kurallardan bir tanesi de uyuşturucu yasağıdır. Çukur'da uyuşturucu üretilmez, kullanılmaz, satılmaz. Fakat oyuna yeni dahil olan gruplar yasağı delmeye çalışırlar.

Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin en küçük oğlu, gözü kara ve isyankar Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur'a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur'u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır.

ÇUKUR FİNAL BÖLÜMÜ İLK SAHNE (ÖN İZLEME)

ÇUKUR SON BÖLÜM İZLE

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN