Aşkın Tarifi dizisi yaz sezonunda ekranlarda: Herkesi şaşkına çevirecek 'tarif defteri'

Aşkın Tarifi dizisi yaz sezonunda ekranlarda: Herkesi şaşkına çevirecek 'tarif defteri'

Renkli tanıtımlarıyla şimdiden ilgi odağı olan Aşkın Tarifi dizisi, 7 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 20.00'de Kanal D'de izleyicisiyle buluşuyor. Aşkın Tarifi başrolleri Kadir Doğulu, Serra Arıtürk, Cem Davran, Alper Saldıran, Yasemin Çonka gibi isimlerden oluşuyor. İşte, dizinin künyesi...

Yaz sezonu dizileri yavaş yavaş görücüye çıkıyor. Kış sezonu dizilerinin sezon finali yapmasıyla boşalan yayın saatlerine yeni yaz dizileri geliyor. Kanal D'nin yeni dizisi Aşkın Tarifi, iddialı bir giriş yaparak ekranlara geliyor. Romantik komedi türündeki Aşkın Tarifi, sadece ana karakterlerin birbirlerine duyduğu aşkı ve bunun nasıl bir sürece evrildiğini değil, bunun yanında çok fazla özel ilişkiler ve sürpriz kurulan bağları konu edinerek diziseverlere eğlenceli anlar yaşatacak.

AŞKIN TARİFİ FRAGMAN

AŞKIN TARİFİ NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Güçlü kadrosuyla dikkat çeken Aşkın Tarifi dizisi 1. bölümüyle, 7 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 20.00'de Kanal D'de ekranlara gelecek. Eğlenceli, seyir zevki yüksek ve izleyen herkesi tüm dertlerinden uzaklaştıracak kadar samimi güzel bir hikaye bekliyor. Aşkın Tarifi tüm bölümler izlemek için dizinin resmi Youtube kanalına göz atabilirsiniz.

Karakterlerin dostlarına, arkadaşlarına, ailelerine duydukları aşkı ve en çok da en ağır basan yemeğe ve mutfakta olmaya duyduğu aşk ve tutku ekranlara gelecek. Aşkın Tarifi dizisinde, bütün farklılıklarına rağmen hayatlarındaki en büyük tutku olan yemeğin yan yana durması zor olan iki insanı nasıl birleştirdiğini ve nasıl bir arada tuttuğunu, nasıl zorlukların üstesinden ortak bir noktayla geldikleri seyircilere sunulacak.

AŞKIN TARİFİ DİZİSİ KONUSU NE?

Kendi halinde, hayatından memnun bir kebap ustası olan Fırat, günün birinde kaderiyle oynayan ünlü yaşam koçu Doktor Aşk'a dersini vermek ister. Fırat'ın öfkesi, yolunu bir Fransız restoranına düşürür. Geçmişte Fransız mutfağını iyi bilen bir şef olan Fırat, tutkunu olduğu mutfağa yeniden kavuşurken; restoranın sahibi Naz Soyluer sayesinde, herkesi şaşkına çevirecek tarif defterinde bir tek 'Aşkın Tarifi' olmadığını anlayacaktır. Aşkın Tarifi var mıdır, Fırat Aşkın Tarifini bulabilecek midir?

60bb273fe226011964b5a373.jpg

AŞKIN TARİFİ OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını NTC Medya'nın üstlendiği, senaryosunu Doruk Erengül, Leyla Oter'in yazdığı, müziklerini Uğur Akyürek'in yaptığı, yönetmenliğini Deniz Koloş'un üstlendiği Aşkın Tarifi dizisi oyuncu kadrosunda; Kadir Doğulu (Fırat Karasu), Serra Arıtürk (Naz Soyluer), Cem Davran (Hazım Soyluer), Alper Saldıran (Taylan Günebakan), Yasemin Çonka (Sultan Yılmaz), Ümmü Putgül, İdil Sivritepe, Atakan Yılmaz, Elif Melda Yılmaz, Mehmet Şeker, Deniz Gürkan, Gökhan Niğdeli, Selim Akgül, Asuman Sazlık, Onur Yakıcı, Batuhan Bayır gibi isimler yer alıyor.

AŞKIN TARİFİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Aşkın Tarifi dizisinin İstanbul'un çeşitli ilçelerinde ve semtlerinde çekiliyor. Kadir Doğulu'nun sosyal medya paylaşımlarında dizinin bazı sahnelerinin Suriçi'ndeki Mısır Çarşısı'nda çekildiği görülüyor. İlerleyen bölümlerde bazı sahnelerin Gaziantep'te çekileceği iddialar arasında yer alıyor.

60928164ebc83003706c96c9.jpg

AŞKIN TARİFİ SON BÖLÜM İZLE

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN