Kefaret son bölümde Sinan'dan evliliğini yakacak plan!

Kefaret son bölümde Sinan'dan evliliğini yakacak plan!

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat, Yurdaer Okur'un başrollerinde yer aldığı Kefaret dizisinde sezon finaline yaklaşırken önemli gelişmeler yaşanıyor. Sinan'ın evliliğini zorlayacak yeni bir operasyona başlaması, dengeleri değiştirecek. İşte, yeni bölüm son fragman...

Kefaret 29. yeni bölüm neler olacak, merakla bekleniyor. Zülfü Livaneli'nin Konstantiniyye Oteli adlı romanından uyarlanarak Fox TV'de ekranlara gelen Kefaret dizisi, bu akşam yeni bölümüyle izleyicisiyle buluşacak. Münevver'in Kadir'den ayrılmaya karar vermesi şaşkınlık uyandırdı.

KEFARET 29. BÖLÜM 1. FRAGMAN

29. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ekranların sevilen dizisi Kefaret'in 29. bölümü, 6 Haziran 2021 Pazar günü saat 21.00'de Fox TV'de seyircisiyle buluşacak. Öncesinde ise saat 20.00'de son bölümün özetinin yayınlanacağını belirtelim. Kefaret tüm bölümler izlemek için dizinin Youtube kanalına göz atmak mümkün.

Kefaret son bölümde neler oldu, hatırlayalım: Sinan, Mehdi'yi tuzağa düşürür. Ayşe Hanım büyük sırrını açıklar. Zeynep, Sude'yi kaybetmemek için Selena'yı oyuna getirir. Fulya'nın Selena için başka planları vardır. Arzu bebeğini kaybetme tehlikesi geçirir. Alp, Meltem'in içindeki iyiliği ortaya çıkartmak konusunda başarısız olur.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kefaret 29. bölüm özeti: Zeynep Selena'dan kurtulur. Ayşe Hanım Sude'yi Zeynep'ten ayırmak ister. Sinan evliliğini zorlayacak yeni bir operasyona başlar. Meltem hayatını düzene sokmaya çalışır. Arzu gözden uzak bir köy evinde sığınacak bir yer bulur. Münevver Kadir'den ayrılmaya karar verir.

KEFARET 29. BÖLÜM 2. FRAGMAN

KEFARET DİZİSİ KONUSU NE?

Nurgül Yeşilçay, dizide özel bir ortaokulda müzik öğretmenliği yapan, iki çocuk annesi 'Zeynep' karakterine hayat verirken, Mert Fırat da 'Başkomiser Sinan' olarak izleyici karşısına çıkıyor. Dizide Zeynep'in rüya gibi hayatının bir anda değişmesi üzerine ödediği kefaretler anlatılıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN