Kağıt Ev son bölümde cinayeti üstlenen Mert'e cezaevinde 'dede' sürprizi

Kağıt Ev son bölümde cinayeti üstlenen Mert'e cezaevinde 'dede' sürprizi

Diziseverlerin yeni bölümünü heyecanla beklediği Kağıt Ev dizisinde önemli gelişmeler yaşanacak. Günlerce kızına ne olduğunu merak eden Gülüm ise İnci'nin sığındığı evde öldürülüp bir de bahçesine gömüldüğünü öğrenince delirir. İşte, sürprizlere dolu son fragman...

Kağıt Ev 8. bölüm özet, ortaya çıktı. Hatırlanacağı üzere, Cihan, Bülent'e yasak aşkını itiraf etmek zorunda kalır. Bu itiraf Bülent için büyük hayal kırıklığı yaratır. Hem hocası olarak gördüğü, çok takdir ettiği Cihan hocaya hem de beğendiği, ilgi duyduğu Azra'ya olan inancı sarsılır.

KAĞIT EV 8. BÖLÜM FRAGMANI

8. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ekranların sevilen dizisi Kağıt Ev'in 8. bölümü, 7 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 21.00'de Star TV'de izleyicisiyle buluşacak. Fakat daha önce saat 20.00'de son bölümün özetinin yayınlanacağını belirtelim. Kağıt Ev tüm bölümler izlemek için dizinin resmi Youtube kanalını ziyaret etmek mümkün.

Kağıt Ev son bölümde neler oldu, göz atalım: Ailesinden intikam almak içi cinayeti üstlenen Mert'i kurtarmak için Aylin ve Cihan Fırtına , Bülent'e gerçekleri söyler. Ancak Mert onların ifadelerini geçersiz kılacak öyle tuzaklar hazırlamıştır ki, her ikisi de çaresiz kalır. Aylin ve Cihan'ın cinayeti Cemre işledi açıklaması üzerine Cemre herkesi daha da zor durumda bırakacak oyunlarını oynar.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kağıt Ev 8. bölüm özeti: Ailesinden intikam almak için cinayeti üstlenen Mert, cezaevinde dedesiyle tanışır. İfade vermesi istenen Cemre yine inanılmaz oyunlarla hem polisi hem medyayı tufaya getirir. Azra'nın sapığı ile Cemre'nin yolları hiç beklenmeyen bir şekilde kesişecek ve bu karşılaşma ile Cemre tüm sırları öğrenecektir. Hayatının en önemli dönüm noktasını yaşayan Aylin için ise yepyeni bir yol ayrımı yaklaşmaktadır. O yol ayrımı aslında sadece Aylin için değil; Cihan, Azra, Cemre, Mert ve hatta Bülent için de yaşanacaktır.

KAĞIT EV 8. BÖLÜM FRAGMANI

KAĞIT EV NEREDE ÇEKİLİYOR?

Güçlü kadrosuyla ilgi çeken Kağıt Ev dizisinin çekimleri İstanbul'un çeşitli semtlerinde ve mahallerinde yapılıyor. Başrol karakterlerin ev sahneleri, eski İBB Başkanı Bedrettin Dalan'ın Asya Yakası'ndaki Çekmeköy ilçesindeki Reşadiye semtinde bulunan evde çekiliyor. Bunun haricindeki çekimlerin de Asya Yakası'ndaki ilçelerde yapıldığını belirtelim.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN