Maraşlı son bölümde Mehmet İnce'nin kimliği deşifre oluyor!

Maraşlı son bölümde Mehmet İnce'nin kimliği deşifre oluyor!

Kahramanmaraşlı eski asker Celal Kün'ün bir cinayete tanık olan fotoğrafçı Mahur Türel'in hayatını kurtarmasını konu edinen Maraşlı dizisi yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Savcı, Mehmet İnce'nin Celal Kün olduğunu öğrenip öğrenmeyeceği heyecanla bekleniyor. İşte, son fragman...

Maraşlı 21. yeni bölüm neler olacak, merak konusu oldu. Maraşlı, Necati'den öğrendiği Hurdacı'ya ulaşmak için Fuad ile bir plan yapar ve 10 Milyon Dolar temizlenecek para var diye haber salarlar. Hurdacı, adamlarından Fuad'ın aklamak istediği miktarı duyar ve buluşma ayarlar. Hurdacı buluşmaya gitmez, adamlarını gönderir.

MARAŞLI 21. BÖLÜM 1. FRAGMANI

21-bolum-foto-galeri-1622814017627.jpg

21. BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Diziseverler tarafından yeni bölümü heyecanla beklenen Maraşlı dizisinin 21. bölümü, 7 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 21.00'de ATV'de yayınlanacak. Fakat saat 20.00'de önceki bölümün özetinin ekranlara geleceğini belirtelim. Maraşlı tüm bölümler izlemek için dizinin Youtube kanalını ziyaret etmek mümkün.

Maraşlı son bölümde neler oldu, hafızaları tazeleyelim: Maraşlı ve Mahur birbirlerine özlemlerini ifade ederler. Maraşlı, Mahur'un Savcı ile samimiyetini sorgular. Maraşlı, Savcı Tolga'dan, Mahur da Dilara' dan rahatsız olur. Fuad, Maraşlı'yı Mahur'a yalan söylememesi konusunda uyarır. Mehmet İnce olduğunu Mahur'a anlatması gerektiğini söyler.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Maraşlı 21. bölüm özeti: Maraşlı ve Savaş'ın adamları arasında büyük bir çatışma çıkar. Mahur, Necati ile sığındıkları yerde Savcı Tolga ile görüşür. Olay yerine polisler ve Savcı gelir. Tolga, Maraşlı'nın, Mahur'un yanında olmasından rahatsız olur. Maraşlı'ya, Mehmet İnce'yi sorar. Bu sırada Necati de ortadan kaybolmuştur. Mahur, büyük bir korkuyla Necati'yi aramaya başlar. Maraşlı herkesin peşinde olduğu Mehmet İnce için bir plan yapmış mıdır? Akıl sağılığı yerinde olmayan Necati neden ortadan kaybolmuştur? Necati hala yaşadığı için Savaş iyice gerilmiştir. Hurdacı, Maraşlı'nın Necati'yi kurtardığını öğrenince öfkelenir. Hurdacı'nın yeni adımı ne olacaktır? Mehmet İnce ile ilgili bilgi almanın peşine düşen Savcı, Hilal'e ulaşır. Hilal gizli bilgileri paylaşamayacağını bildirse de Savcı Tolga bu bilgilere ulaşmak için pes etmez. Savcı 'Yüksek Kurumlara başvurarak alacağı konusunda emindir. Maraşlı çok gergindir. Savcı, Mehmet İnce'nin Maraşlı olduğunu öğrenecek midir? Maraşlı, gerçekleri Mahur'a anlatacak mıdır?

MARAŞLI 21. BÖLÜM 2. FRAGMANI

21-bolum-foto-galeri-1622814012418.jpg

MARAŞLI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

TimsB'nin yapımcılığını gerçekleştirdiği, senaryosunu Ethem Özışık, Hakan Bonomo, Ercan Uğur'un yazdığı, yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün'ün oturduğu Maraşlı dizisi oyuncu kadrosunda; Alina Boz (Mahur Türel), Burak Deniz (Celal Kün/Maraşlı), Kerem Atabeyoğlu (Aziz Türel), Saygın Soysal (Savaş), Serhat Kılıç (Necati Türel), Cemil Büyükdöğerli (İlhan Türel), Rojda Demirer (Firuzan Türel), Melis İşiten (Dilşad Türel), Cihan Yenici (Ozan), Neslihan Acar (Sedef Türel), Cengiz Sezgin (Sadık), Sinem Akyol (Hilal), Türkü Su Demirel (Behiye), Nihal Dinçel (Şirin), Gizem Kala (Ecem), Bedriye Rosa Çelik (Zeliş), Barış Özdemirli (Nevzat) gibi isimler yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN