Exxen spor aboneliği nasıl yapılır? Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Konferans Ligi Exxen'de nasıl izlenir?

Exxen'de maç izleme futbolseverler tarafından ilgi görüyor. 2022-2023 sezonunda Fenerbahçe ve Trabzonspor'un Avrupa Ligi maçları ile Başakşehir ve Sivasspor'un Konferans Ligi maçları Exxen'de canlı yayınlanıyor. Öte yandan Şampiyonlar Ligi maçları Exxen spor paketi ile izlenebiliyor. İşte, Exxen spor paketi fiyatı...

Exxen spor paketi ile Fenerbahçe ve Trabzonspor'un Avrupa Ligi maçlarını izlemek mümkün. Başakşehir ve Sivasspor'un Konferans Ligi maçları da ExxenSpor üyeliği ile izlenebiliyor. Exxen canlı maç yayınlarını internet bağlantısı olan her cihazdan izlemek mümkün.

EXXEN'DE MAÇ NASIL İZLENİR?

Türk takımlarının Avrupa kupaları maçları 2025 yılına kadar sadece ExxenSpor'da yayınlanacak. Exxen'de maç izlemek için platforma internet üzerinden üye olmak gerekiyor. Web tarayıcısından www.exxen.com adresine girerek, akıllı telefon ya da tablete Exxen mobil uygulamasını yükleyerek ya da 9300'a SMS mesaj göndererek Exxen'e üye olmak mümkün.

EXXEN'E NASIL ÜYE OLUNUR?

Exxen'e üye olmak için yapmanız gereken www.exxen.com adresine tıklamanız gerekiyor. Açılan sayfada ad soyad, e-posta bilgilerini yazarak kayıt olabilirsiniz.

Öte yandan Google Play Store (Android) ve App Store (iPhone) mağazalarından Exxen'i indirip aboneliğinizi başlatabilirsiniz.

Ayrıca Vodafone, Turkcell ve Türk Telekom kullanıcıları, 9300'a SMS mesaj atarak Exxen ve ExxenSpor abonelik işlemlerini başlatabilir.

* Aylık RKLMVAR paketi için mesaj alanına EXXEN yazın.

* Aylık RKLMYOK paketi için mesaj alanına EXXEN REKLAMSIZ yazın.

* Aylık ExxenSpor RKLMVAR paketi için mesaj alanına EXXENSPOR yazın.

* Aylık EXXENSPOR RKLMYOK paketi için mesaj alanına EXXENSPOR REKLAMSIZ yazın.

Bütün mesaj metinlerini 9300 numarasına gönderin. Ödemeler aylık olarak faturanıza yansıtılacak. Uygulamaya giriş yapabilmek için telefon numaranızı ve Exxen'in mesaj yoluyla gönderdiği tek kullanımlık şifreyi kullanabilirsiniz.

EXXENSPOR ÜYE OLMA EKRANI

İlgili Haberler

Ferençvaroş Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ExxenSpor canlı yayın
Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Exxen canlı izle
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları

Hayat Haberleri