Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Exxen canlı izle

Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Exxen canlı izle

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde Dinamo Kiev ile oynayacağı maç, ExxenSpor'da canlı yayın ile ekranlara gelecek. Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçı canlı izle ExxenSpor üyeleri için geçerli olacak, maç televizyondan yayınlanmayacak. İşte, Fenerbahçe-Dinamo Kiev muhtemel 11'ler...

Exxen Fenerbahçe maçı canlı izle futbolseverler tarafından yakından takip ediliyor. Avrupa Ligi'nde 2022-2023 sezonu bu akşam oynanacak ilk hafta maçlarıyla başlıyor. Yaz transfer dönemini hareketli geçiren Fenerbahçe, B grubunda Dinamo Kiev ile karşı karşıya gelecek.

FENERBAHÇE DİNAMO KİEV NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Avrupa Ligi B grubu 1. hafta maçında oynanacak Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçı, Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda 8 Eylül 2022 Perşembe günü saat 19.45'te başlayacak. Mücadeleyi Macar hakem Tamas Bognar'ın yönetecek.

İki takım, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda karşı karşıya gelmiş ve elene taraf Fenerbahçe olmuştu. Play-off turunda elenen Dinamo Kiev, Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile aynı gruba düşmüştü.

FENERBAHÇE DİNAMO KİEV HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe ile Dinamo Kiev arasında oynanacak maç, dijital platform ExxenSpor'da canlı yayınlanacak. Exxen'in spor paketi üyeliği bulunan kullanıcılar, Avrupa Ligi'ndeki mücadeleyi şifresiz izleyebilecek.

Fenerbahçe-Dinamo Kiev canlı anlatım da karar.com'da olacak.

Sarı-lacivertlilerin yeni transferi Michy Batshuayi, teknik direktör Jorge Jesus'un şans vermesi halinde sarı-lacivertli formayla ilk kez mücadele edecek.

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE

Altay
Gustavo
Szalai
Luan
Ferdi
Arao
Crespo
Alioski
King
Pedro
Valencia

DİNAMO KİEV

Bushchan
Kedziora
Zabarnyi
Syrota
Dubinchak
Shaparenko
Shepelev
Karavaev
Buyalskyi
Tsygankov
Vanat

Fenerbahçe, bu akşam Dinamo Kiev karşısında Avrupa kupalarındaki 247. maçına çıkacak. Sarı-Lacivertliler, daha önce oynadığı 246 karşılaşmada 90 kez sahadan zaferle ayrıldı. 53 mücadele berabere biterken, temsilcimiz 103 karşılaşmada mağlup oldu. Kanarya, Avrupa’daki 246 maçta 312 kez ağları sarsarken, kalesinde 358 gol gördü. Fenerbahçe’nin Ukrayna takımlarına karşı ise şansı tutmuyor. Sarı-Lacivertliler, Ukrayna ekipleri ile oynadığı 10 maçta sadece 1 kez galip geldi, 5 beraberlik, 4 mağlubiyet aldı.

EXXEN FENERBAHÇE DİNAMO KİEV CANLI İZLE

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN