Ferençvaroş Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ExxenSpor canlı yayın

Ferençvaroş Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ExxenSpor canlı yayın

Trabzonspor Exxen canlı maç izle bu akşam futbolseverler tarafından ilgiyle takip edilecek. Şampiyonlar Ligi'nde grup etabına kalamayan Trabzonspor'un Avrupa Ligi maçları ExxenSpor'da canlı yayınlanacak. Bordo-mavililer ilk hafta maçında Ferençvaroş ile karşılaşacak. İşte, Ferençvaroş Trabzonspor muhtemel 11'ler...

Exxen Trabzonspor maçı canlı yayın ile ekranlara gelecek. Geçen sezon Süper Lig'i şampiyon tamamlayan Trabzonspor, yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nin kapısından dönerek Avrupa Ligi'nde grup etabında mücadele edecek. Monaco, Kızılyıldız ve Ferençvaroş'un olduğu gruptan çıkmayı hedefleyen bordo-mavililer, bunu başarması durumunda bu sezon toplam gelirini 20 milyon euronun üstüne çıkaracak.

FERENÇVAROŞ TRABZONSPOR NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Avrupa Ligi H grubu 1. hafta maçında Trabzonspor, Macaristan temsilcisi Ferençvaroş'a konuk olacak. İtalyan hakem Fabio Maresca yöneteceği mücadele, 8 Eylül 2022 Perşembe günü saat 22.00'de başlayacak.

Avrupa kupalarında oynadığı son 13 karşılaşmada 9 mağlubiyet, 4 beraberlik alarak galibiyet elde edemeyen bordo-mavililer, rakibini yenip grup maçlarına iyi bir başlangıç yaparak bin 112 günlük galibiyet hasretine son vermek istiyor.

FERENÇVAROŞ TRABZONSPOR HANGİ KANALDA?

Avrupa Ligi mücadelesinde Ferençvaroş-Trabzonspor maçı ExxenSpor'dan canlı yayınlanacak. Exxen'de standart paket sahibi kullanıcılar, maçı izlemek için spor paketi satın almaları gerekiyor.

Ferençvaroş-Trabzonspor canlı anlatım karar.com'dan takip edilebilecek.

Macaristan'ın Ferencvaros takımı ile karşılaşacak Trabzonspor, Avrupa kupalarındaki 142. karşılaşmasına çıkacak.

Bordo-mavililer, geride kalan 141 maçta 50 galibiyet, 37 beraberlik ve 54 yenilgi aldı. Bu maçlarda rakip fileleri 178 kez havalandıran Karadeniz ekibi, kalesinde ise 194 gol gördü.

MUHTEMEL 11'LER

FERENÇVAROŞ

Bogdan
Wingo
Knoester
Kovacevic
Civic
Nguen
Laidouni
Esiti
Traore
Auzqui
Mmaee

TRABZONSPOR

Uğurcan
Larsen
Bartra
Hugo
Denswil
Gbamin
Hamsik
Abdülkadir Ömür
Bakasetas
Trezeguet
Umut Bozok

Trabzonspor, Ferençvaroş takımı ile oynayacağı maçla UEFA Kupası ve UEFA Avrupa Ligi altında düzenlenen Avrupa'nın 2 numaralı kupasında 88. maçına çıkacak.

Karadeniz ekibi, bugüne dek oynadığı 87 maçın 33'ünde sahadan galibiyetle ayrıldı. 22 maçta berabere kalan Trabzonspor, 32 maçta ise yenildi.

Bu maçlarda rakip fileleri 116 kez havalandıran Fırtına, kalesinde 119 gol gördü.

EXXEN FERENÇVAROŞ TRABZONSPOR CANLI İZLE

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN