Aziz Yıldırım ve Ali Koç Canlı Yayını Hangi Kanalda, Saat Kaçta? Detaylar belli oldu

Aziz Yıldırım ve Ali Koç Canlı Yayını Hangi Kanalda, Saat Kaçta? Detaylar belli oldu

Aziz Yıldırım ve Ali Koç, başkanlık yarışı öncesi kritik yayında bir araya geliyor. Canlı yayın hangi kanalda ve saat kaçta gerçekleşecek? İşte detaylar...

Fenerbahçe başkanlık yarışı öncesi büyük buluşma gerçekleşiyor. Daha önce Ali Koç’un canlı yayına çıkma teklifine olumlu yanıt vermeyen Aziz Yıldırım, bu akşam saatlerinde Koç'u arayarak istediği kanalda moderatörsüz çıkmaya hazır olduğunu belirtti. Merakla beklenen haber sonunda geldi. Aziz Yıldırım ve Ali Koç, saat 23.00'de HaberTürk TV'de canlı yayında bir araya gelecek.

Bu kritik yayın, başkanlık yarışı öncesi önemli gelişmelere sahne olacak. Yarın yapılacak seçim öncesi iki başkan adayının açıklamaları ve tartışmaları, Fenerbahçe camiası ve futbolseverler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilecek. Canlı yayını kaçırmamak için 22.30'da NOW TV'de olun.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN