Kızılcık Şerbeti sezon finali fragmanı izleyiciye bomba etkisi yarattı

Kızılcık Şerbeti sezon finali fragmanı izleyiciye bomba etkisi yarattı

'Kızılcık Şerbeti'nin sezon finali fragmanı izleyenleri şoke etti. Kızılcık Şerbeti'nin sürükleyici yeni bölümünde Nilay’ın, Ömer ve Görkem’in ilişkisini açıklamasıyla konakta kıyamet kopuyor. Bomba etkisi yaratan Kızılcık Şerbeti'nin 66. sezon finali fragmanı ve son bölüm detayları haberimizde.

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği, yönetmenliğini Faruk Turgut'un üstlendiği 'Kızılcık Şerbeti'nin son bölümü izleyiciyi ekrana kilitledi. Oyuncu kadrosunda Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı'nın yer aldığı'Kızılcık Şerbeti'nin sezon finali fragmanı yayına girmesiyle birlikte izleyenleri büyüledi. Dizi, #KızılcıkŞerbeti hashtag'i sayesinde 8 saat boyunca X'teki trend konular listesinin zirvesinde yer aldı. Dizi sezon finaline yaklaşırken Nilay, Ömer ve Görkem'in ilişkisini öğrendiğinde ne olacak sorusu Türkiye'nin gündemine oturdu.

Sezon finalinin 7 Haziran Cuma günü yayınlanması planlanan "Kızılcık Şerbeti" fragmanı izleyenleri şaşkına çevirdi. Nursema, şok edici bir gelişmeyle Rüzgar'ın teklifini kabul eder ve Abdullah Alev'e, Pembe ile boşanma konusunu konuşacağını söyler.

Bu sırada Doğa, Kıvılcım ve Ömer'in Ünallar'ın evini ziyaret etmesiyle konakta kaos yaşanır. Nilay, Ömer ve Görkem'in ilişkisini açıklarken konakta kıyamet kopuyor.

KIZILCIK ŞERBETİ 65. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

'Kızılcık Şerbeti'nin yayınlanan 65'inci son bölümünde, Görkem’in, Nilay’a attığı iftira Ünallar’ın evinde büyük bir kaos yaşanmasına neden oldu.

Nilay’a, Pembe ve Mustafa dışında kimse inanmazken Fatih ve Mustafa arasında yaşanan anlaşmazlıklar gerilimi arttırdı.

Hamile olan Alev’in tansiyonu düşünce Abdullah onu hastaneye yetiştirdi. Bu sırada mutfakta elini kesen Pembe’yi de Nursema aynı hastaneye götürünce Pembe kapıda Abdullah’ın arabasını gördü.

Tansiyonun yükseldiği sahnede bu durumu inkar eden Abdullah iş yemeğinde olduğunu söyledi.

Doğa, klinikte staja başlarken ilk hastasının, kendisine staj imkanı sağlayan Giray'dan başkası olmayacağından habersizdi. Kaderin şaşırtıcı bir cilvesiydi ve Giray onun hastası olduğunu açıklayınca Doğa'nın aklına Fatih'le tanıştığı ilk günlerin anıları geldi. Bu, hayatın ne kadar öngörülemez olabileceğinin ve en beklenmedik koşullarda nasıl beklenmedik bağlantıların kurulabileceğinin bir hatırlatıcısıydı.

Doğa, annesi Kıvılcım'a olan sevgisini ve takdirini göstermek amacıyla muhteşem bir sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Gece ilerledikçe ortam neşe ve heyecanla doldu. Ömer ve Kıvılcım'ın yanı sıra Doğa ve Giray'ın da dans pistine çıkması, romantik hareketleriyle bölüme damga vurdu. Ancak kutlamalar sırasında beklenmedik bir gelişme herkesin dikkatini çekti: Nursema ve Rüzgar'ın giderek yakınlaşması. Gelişmekte olan bağlantıları, partiye katılanlar arasında merak ve merak uyandırdı ve bu yeni keşfedilen çift için geleceğin neler getireceğini merak etmelerine neden oldu.

KIZILCIK ŞERBETİ 66. SEZON FİNALİ FRAGMANI

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN