Exxen spor paketi fiyatı ne kadar? Exxen'den nasıl maç izlenir? İşte zamlı Exxen üyelik fiyatları

Exxen spor paketi fiyatı ne kadar? Exxen'den nasıl maç izlenir? İşte zamlı Exxen üyelik fiyatları

Exxen canlı maç izleme futbolseverler tarafından yakından takip ediliyor. Exxen spor paketi satın alan kullanıcılar; Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarını ve özetlerini izleyebiliyor. İşte, Exxen maç üyelik ücretleri 2022...

Exxen spor paketi fiyatları 2022 yılında güncellendi. Fenerbahçe ve Trabzonspor'un Avrupa Ligi maçları ile Başakşehir ve Sivasspor'un Konferans Ligi maçları Exxen'de canlı yayınlanacak. Dijital platformda Exxen üyeliği ve Exxen spor üyeliği olarak iki seçenek bulunuyor. Exxen spor paketi ücreti, 2022-2023 sezonu öncesinde zamlı fiyattan üyelerin başvurusuna sunuldu.

EXXEN SPOR ÜYELİK ÜCRETİ NE KADAR 2022?

Sadece internetten hizmet veren Exxen'in spor paketi fiyatı, aylık ve sezonluk olarak değişiyor.

Exxen spor paketi reklamlı aylık 119.90 TL iken, reklamlı sezonluk 1138.80 TL olarak belirlendi.

Exxen spor paketi reklamsız aylık 134.90 TL iken, reklamsız sezonluk 1287.60 TL olarak satışa sunuluyor.

Exxen spor paketine, platformda yer alan dizi, film, belgesel gibi diğer içeriklerin de dahil olduğunu belirtelim.

exxen-spor-uyelik-ucreti-001.jpg

EXXEN ÜYELİK ÜCRETİ NE KADAR 2022?

Yerli dijital platform Exxen'i spor paketi olmadan da satın almak mümkün. Canlı maç yayınlarının dahil olmadığı, sadece dizi, film, belgesel gibi içeriklerin yer aldığı normal üyelik paketi ücreti daha uygun fiyatlı olarak satılıyor.

Exxen normal üyelik reklamlı aylık 39.90 TL iken, reklamlı yıllık 402 TL olarak belirlendi.

Exxen normal üyelik reklamsız aylık 54.90 TL iken, reklamsız yıllık 550.80 TL olarak satışa sunuluyor.

exxen-uyelik-ucreti-001.jpg

EXXEN'DE HANGİ MAÇLAR CANLI YAYINLANIYOR?

UEFA'Nın düzenlediği Avrupa Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi; 2022-23 sezonundan itibaren üç sezon boyunca Türkiye'de sadece Exxen platformunda yayınlanacak.

Öte yandan Exxen'in sahibi Acun Ilıcalı, sahibi olduğu TV8,5 kanalını da spor kanalına çevirerek Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maç özetlerini şifresiz olarak ekranlara getiriyor.

2022-23 sezonunda Fenerbahçe ve Trabzonspor Avrupa Ligi'nde mücadele ederken, Başakşehir ve Sivasspor ise Konferans Ligi'nde boy gösteriyor.

EXXEN SPOR PAKETİNE NASIL ÜYE OLUNUR?

Exxen uygulamasına üye olmanın iki farklı yolu vardır. Bunlardan ilki internet üzerinden, diğeri de SMS vasıtasıyla yapılıyor. İnternet üzerinden başvuruda bulunacak kişilerin Exxen'in resmi internet adresine girip 'ADI SOYADI' ve 'E-POSTA' bölümlerini doldurduktan sonra 'ÜYE OL' seçeneğine tıklaması gerekiyor. Buradan sonraki işlemler için aşağıdaki listeyi takip edin:

'ŞİFRENİZİ OLUŞTURUN' bölümünde E-POSTA adresinizi; cep telefonu numaranızı ve şifrenizi yazın. Bu işlemlerden sonra 'DEVAM ET' butonuna tıklayın.

ABONELİK seçeneğinde hangi pakete (REKLAMLI, REKLAMSIZ, ExxenSpor) üye olmak istediğinizi seçin.

ÖDEME seçeneğinde üyelik süresini seçin. Yani, aylık veya yıllık üyeliği bu bölümden belirleyebilirsiniz. Daha sonra kart bilgilerinizi kaydettikten sonra sisteme üyeliğiniz alınır.

Bu adımları tamamladıktan sonra internet üzerinden Exxen uygulamasına başvuruda bulunmuş olursunuz. Fakat uygulamaya SMS üzerinden de başvurular alınıyor.

SMS İLE EXXEN'E NASIL ÜYE OLUNUR?

Dijital video platformu Exxen'e SMS aracılığıyla da üyelik başlatmanız mümkün. Vodafone, Turkcell ve Türk Telekom kullanıcıları, 9300'a SMS mesaj atarak abonelik işlemlerini başlatabilir. Hangi pakete hangi SMS mesajını göndererek üye olabileceğinizi görebilirsiniz:

* Aylık RKLMVAR paketi için mesaj alanına EXXEN yazın.

* Aylık RKLMYOK paketi için mesaj alanına EXXEN REKLAMSIZ yazın.

* Aylık ExxenSpor RKLMVAR paketi için mesaj alanına EXXENSPOR yazın.

* Aylık EXXENSpor RKLMYOK paketi için mesaj alanına EXXENSPOR REKLAMSIZ yazın.

Bütün mesaj metinlerini 9300 numarasına gönderin. Akabinde, ödemeler aylık olarak faturanıza yansıtılacaktır. Uygulamaya giriş yapabilmek için telefon numaranızı ve Exxen'in mesaj yoluyla gönderdiği tek kullanımlık şifreyi kullanabilirsiniz. İsterseniz, uygulamaya girdikten sonra şifrenizi değiştirebilirsiniz.

SMS İLE EXXEN'E ÜYE OLAMAMA HATASI

Yukarıdaki listeye uyup SMS göndermenize karşın uygulama tarafından telefonunuza herhangi bir mesaj gönderilmeyebilir. Bu tip durumlarda platformun belirlediği bir çözüm önerisi mevcut:

* Kurumsal hatla abonelik işlemleri kayda alınmıyor.

* Mevcut üyeliğiniz bulunabilir.

* Operatörünüz mobil ödemelere kapalı olabilir.

* Hattınızda yeterli bakiye bulunmayabilir.

EXXEN MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI

Exxen uygulamasında bir sorun yaşıyorsanız veya paketinizle ilgili bilgilendirme almak istiyorsanız 0850-241-81-48 numarasını arayabilirsiniz. Bu numara üzerinden uygulamanın müşteri temsilcileriyle irtibata geçebilirsiniz.

EXXEN UYGULAMASINI KAÇ KİŞİ KULLANABİLİR?

Exxen abonelerine sadece 1 cihaz aracılığıyla takip imkanı sunuyor. Platformda iki veya daha fazla kişi aynı anda içerik izleyemiyor.

EXXEN SPOR ÜYELİK SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN