Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra boşanmanın ardından ortak açıklama yaptı

Ünlü sosyal medya fenomeni ve iş insanı Selin Ciğerci, 2 yıllık eşi futbolcu Gökhan Çıra ile bugün Beykoz Adliyesi'nde görülen davayla tek celsede boşandı.

Geçtiğimiz günlerde, 2019 yıllında rüya gibi bir düğünle dünyaevine giren Selin Ciğerci ile futbolcu eşi Gökhan Çıra'nın mutlu giden evliklerinin noktalama kararı aldıkları ortaya çıkmıştı.

Bugün Beykoz Adliyesi'nde görülen dava ile 2 yıllık evliklerini tek kalemde bitiren Ciğerci ve Çıra boşanmanın ardından sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili açıklama yaptı.

Sosyal medyadan ortak açıklama yapan ikili şu ifadeleri kullandı, 'Biz birbirimizi çok sevdik çok da çabaladık ama ne yazık ki bu ilişkiyi devam ettirmeyi başaramadık. Zaman ne gösterir bilemeyiz ancak kısaca şunu söyleyebiliriz ki biz aynen başladığımız gibi birbirimize sevgimizi ve saygımızı koruyarak ayrıldık. Özelimizi, hayatımıza, değerlerimize saygı gösteren herkese teşekkür ederiz.'

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Televole ne zaman başlıyor, hangi kanalda? Televole geri dönüyor
Selin Ciğerci futbolcu eşi Gökhan Çıra'dan boşanıyor

Hayat Haberleri