Selin Ciğerci futbolcu eşi Gökhan Çıra'dan boşanıyor

Selin Ciğerci futbolcu eşi Gökhan Çıra'dan boşanıyor

Sosyal medyada yaptığı makyaj malzemesi ve güzellik ürünleri tanıtımlarıyla ünlü olan fenomen Selin Ciğerci ile futbolcu eşi Gökhan Çıra'nın mutlu giden evliliğine nazar değdi. Çiftin cuma günü Beykoz Adliyesi'nde görülecek davayla boşanacağı öğrenildi.

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile futbolcu eşi Gökhan Çıra mutlu giden evliliklerini bitirme kararı aldı.

2019 yılında evlenen sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile futbolcu Gökhan Çıra hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Çiftin cuma günü Beykoz Adliyesi'nde boşanacağı iddiası gündeme geldi.

İHANET İDDİALARI SONRASI EVLİLİK TEMELDEN SARSILDI

Selin Ciğerci'nin futbolcu eşi Gökhan Çıra'nın geçtiğimiz aylarda Melisa Emirbayer isimli bir başka kadınla yakınlaştığı haberleri ikilinin evliliğinde başlayan sorunların başlangıcı oldu.

Çiftin Cuma günü Beykoz Adliyesi'ne giderek boşanacağı haberi gündeme geldi. Ayrılık haberiyle dikkatleri üzerine çeken çift henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN