Televole ne zaman başlıyor, hangi kanalda? Televole geri dönüyor

Televole ne zaman başlıyor, hangi kanalda? Televole geri dönüyor

Bir döneme damgasını vuran Televole, yeni yayın hayatına başlıyor. Bu kez Youtube'da izleyicisiyle buluşacak kült magazin programı, Baykuş Yapım çatısı altında güncel magazin haberlerini ekranlara taşıyacak. İşte, Televole yeni bölüm tarihi...

90'lı yılların popüler magazin programı Televole, yeniden seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. 1994-2005 yılları arasında Kanal D, Show TV, Star TV'de ekranlara gelen unutulmaz program, dijital dünyaya ayak uydurarak Youtube'dan yeni bölümleriyle evlere konuk olacak.

TELEVOLE YENİ SEZON TANITIM

2021 TELEVOLE YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Televole'nin isim hakkını satın alan Baykuş Yapım, sansasyonel haberleriyle hafızalarda yer edinen programı yeniden izleyicisiyle buluşturacak.

Yeni bölümleriyle Youtube'dan ve www.televole.com adresinden yayınlanacak Televole, ekim ayında güncel magazin haberleriyle adından söz ettirecek. Kim, kiminle, nerede, ne yapıyor, yakalananlar, kameralardan kaçanlar, İstanbul karanlığına gizlenenler Televole'de ekranlara gelecek.

TELEVOLE TARİHÇESİ

İlk olarak Kanal 6'da 'Sporvizyon' adıyla başlayan magazin programı, Ferhan Tezcan ve Can Tanrıyar'ın 1994 yılında Kanal D'ye geçmesiyle isim hakkının önceki kanalda kalmasından dolayı, spor yazarı Ali Sami Alkış'ın önerisiyle 'Televole' adını aldı.

Televole, 1996 yılında Kanal D'de yayınlanmaya devam ederken Show TV'de aynı isim ve jenerikle bir magazin programı daha ekranlara gelmeye başladı.

1999 yılında hem Kanal D'de, hem de Show TV'de Televole adında iki magazin programı yayınlarken, Star TV'de de aynı isimle bir program daha izleciyle buluştu.

2002 yılında Show TV tarafından isim hakkının satın alınmasıyla sadece bu kalanda yayınlanmaya devam etti.

2005 yılında Can Tanrıyar ve Şansal Büyüka arasındaki anlaşmazlık nedeniyle programın adı 'Uçankuş' oldu ve Televole ismi tarihe karıştı.

2021 TELEVOLE YENİ BÖLÜM İZLE

images.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN