Kartal maliyetten kurtulacak

Ekonomik şartlar nedeniyle zor günler geçiren Beşiktaş, oyuncu kayıt döneminde 4 ismi kadro dışı bıraktı.

Mali şartlar nedeniyle transfer sezonunda büyük zorluklar yaşayan Beşiktaş, kadro kayıtlarının ardından farklı bir sorunla karşı karşıya kaldı. Transfer döneminde birçok yabancı ismi kadrosuna katan Siyah-Beyazlı ekipte yabancı sayısı takviyelerin ardından 18’e yükselmişti.

Kurallar gereği 14 futbolcuyu TFF listesine kaydedebilen Siyah-Beyazlılar, teknik heyetin kadroda düşünmediği futbolcular Jeremain Lens, Douglas, Tyler Boyd ve Nicolas Isimat-Mirin’i kadro dışı bırakmıştı.

Kara Kartal maaş yükünden kurtulabilmek için kadro dışı bıraktığı 4 yıldızı da elden çıkarmayı planlarken, transfer dönemi açık olan sadece dört ülke bulunuyor. Avrupa’da Rusya, İsviçre, Hırvatistan, Asya’da ise Katar’da transfer dönemi devam ediyor. Bu ülkelerden gelecek teklifleri değerlendirmeye alacak olan Beşiktaş, oyuncularının ayrılığı için her türlü kolaylığı yapmaya hazır.

Siyah-Beyazlılarda; Lens, Douglas, Isimat-Mirin ve Boyd’a yıllık toplam 5.2 milyon euro garanti ücreti en büyük sorun olarak göze çarpıyor. Eğer bu 4 isme kulüp bulunamazsa transferler kış dönemine sarkacak ve mali kriz daha da büyüyecek.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Kanarya’da sistem değişiyor
Terim golcülerden memnun değil
Rusya ile Türkiye arasındaki zorlu karşılaşma berabere bitti

Spor Haberleri