Telefonunu markette kaybeden zorba adam, kasiyere saldırdı

Tekirdağ'da cep telefonunun markette kaybolduğunu iddia eden maganda, aramak için telefonunu istediği kasiyerden, "Kasada işlem yapıyorum, işim bitince yardımcı olacağım" yanıtını alınca sinirlenip saldırdı. Olay, marketin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi Şeyh Sinan Mahallesi'ndeki bir markete, yanında küçük çocuğuyla gelen ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, kasada görevli Yusuf Tayden'e, cep telefonunun markette kaybolduğunu söyledi.

TELEFONUNU KAYBETTİ, KASİYERE TOKAT ATTI

Kendi numarasını aramak için Yusuf Tayden'den telefonunu isteyen şahıs, "Kasada işlem yapıyorum, işim bitince yardımcı olacağım" diyen kasiyere sinirlendi.

Yusuf Tayden'in üzerine yürüyen kişi, aniden yüzüne tokat attı. Kasadan uzaklaşan kişi, bir süre sonra sinirle geri dönüp, yeniden Yusuf Tayden'e saldırı girişiminde bulundu ancak markettekiler önledi.

Yusuf Tayden'in tokatlandığı anlar ise güvenlik kameralarınca anbean kaydedildi.

SALDIRGANDAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Yusuf Tayden, markette 3 hafta önce işe başladığını söyledi.

Olayın kendisini darbeden kişinin cep telefonunu istemesiyle başladığını anlatan 19 yaşındaki market çalışanı, "Yanıma gelen ve yanında eşi ve küçük çocuğu da olan müşteri, cep telefonumu vermemi istedi. Cep telefonunun kaybolduğunu iddia eden bu kişi, benim telefonumdan kendi telefonunu aramak istediğini iletti. Kasada işlem yapıyordum, işim bitince yardımcı olacağımı bildirdim. Hiç beklemeden bana saldırdı ve tokat attı" diye konuştu.

Darp sonrası hastaneye ve polise gittiğini ifade eden Tayden, hem tokat atan kişiden hem de kendisine yardımcı olmayan market çalışanlarından şikayetçi olduğunu ifade etti.

Polis, saldırganın kimliğini belirleyip, yakalamak için çalışma başlattı.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Yemek kartı kullananları üzen haber: Artık kullanılamayacak!
Kızının kaçtığından şüphelenen baba yetkililere seslendi: Çocukların sosyal medya kullanması yasaklansın
Şehir magandası bu kez asker eğlencesinde can aldı

Şehir Haberleri Haberleri