Kızının kaçtığından şüphelenen baba yetkililere seslendi: Çocukların sosyal medya kullanması yasaklansın

Kızının kaçtığından şüphelenen baba yetkililere seslendi: Çocukların sosyal medya kullanması yasaklansın

Zonguldak'ta temmuz ayında kaybolduktan 8 gün sonra İstanbul'da bulunan Buse Karakabak yine kayboldu. 17 yaşındaki kızının öldürüldüğünden şüphelenen baba Ahmet Karakabak, "Gece telefonumu istedi. 'Baba oyun oynayacağım' dedi. Gece biz yattık, uyuduk. Sabah 04.30 gibi uyandık çocuğun evde olmadığını gördük. Yetkililer beni duyuyorsa çocukların sosyal medya hesap kullanması engellensin" dedi.

Zonguldak'ta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı yurtta kalan 17 yaşındaki Buse Karakabak, 24 Temmuz 2022 günü kayboldu.

Karakabak, 8 gün sonra İstanbul'un Bayrampaşa ilçesinde bulundu. Polis ekipleri tarafından Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen Buse Karakabak, koruma altına alındı.

buse-karakabak-nerede-bulundu-mu.jpg
Buse Karakabak

İKİNCİ KEZ KAYBOLDU

13 yıldır kızını göremeyen ve İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde yaşayan baba Ahmet Karakabak ise bulduğunu öğrendiği kızı Buse Karakabak'ı yanına aldı.

Buse Karakabak, babasıyla 4 ay yaşadıktan sonra 5 Aralık 2022 Pazartesi günü yine kayboldu. 4 aydır birlikte mutlu yaşadıklarını söyleyen baba Ahmet Karakabak, kızının hayatından endişelenerek bulunması için yardım istedi.

ahmet-karakabak-kizini-buse-karabaki-ariyor.jpg
Ahmet Karakabak

"BANA OLAN SEVGİSİNE ŞAŞIRIYORDUM"

Kızıyla 4 aydır birlikte yaşayan baba Ahmet Karakabak, şöyle konuştu:

"Çok güzel günlerimiz vardı. Çok güzel vakit geçirdik. Bana, 'Baba ben seni tanıdım, seni seviyorum, seni bırakmam, ne olursa olsun gitmem' diyordu. Anlayamadım. 5 Aralık'ta kızımın yetimhanede kalmayacağına dair mahkeme kararını elimize aldık. Evraklar vardı, onları doldurmasını istemiştim.

Gece 00.00'dan sonra telefonumu istedi. 'Baba oyun oynayacağım' dedi. Gece biz yattık, uyuduk. Sabah 04.30 gibi uyandık çocuğun evde olmadığını gördük. Ne olduğunu anlamıyorum. 4 ay birlikte güzel günlerimiz oldu. Bana olan sevgisi, bana olan düşkünlüğüne şaşırıyordum.

ahmet-karakabak-kimdir-kac-yasinda-nereli.jpg

"ÇOCUKLARIN SOSYAL MEDYA KULLANMASI YASAKLANSIN"

Her sabah işe giderken 'Seni seviyorum babacım' diyerek beni öperek gönderirdi işe. O gece ne oldu? Telefonumdan sosyal medya hesabına girmiş. Bir erkek arkadaşı vardı diye biliyorum. Daha önce görüştüğü kişileri aradım. Kızım kopuk ve yanlış bir hayat yaşıyor.

Ben tek bir şey istiyorum. Madem beni geldiğinde o kadar sevdi. Beni arasın, yerini söylesin. 'Mutluyum' desin. Ben peşine düşmeyeceğim. Öldürülmüş olabilir. Kızım daha önce tacize ve tecavüze uğramış. Kızım sağ salim bulunsun.

Yetkililer beni duyuyorsa çocukların sosyal medya hesap kullanması engellensin. Bunu yetkililer serbest kaldıkça biz engel olamayacağız. Çocuklar, 'Ders çalışacağız' diyerek telefon ve tabletleri alıyorlar ve biz vermek zorundayız. Lütfen buna çözüm bulunsun."

buse-karakabak-kimdir-kac-yasinda-nereli.jpg
Buse Karakabak

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN