Oy vermesin diye seçmeni kaçırdılar

Oy vermesin diye seçmeni kaçırdılar

Gördes Ticaret Odası'ndaki başkanlık seçiminin ilk turunda 6-6 eşitlik olunca, rakip adaya oy kullanan üye Gökhan Koyunlu, diğer adayın kardeşi tarafından kaçırıldı. Kendisine bir şey içirilerek zorla araca bindirilerek götürüldüğünü belirten Gökhan Koyunlu, suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

Manisa'nın Gördes ilçesindeki Ticaret ve Sanayi Odası'nın 23 Kasım 2022 Çarşamba günü düzenlenen başkanlık seçiminde Serdar Özcan ile Umur Faik Kollu yarıştı.

İki aday da 6'şar oy çıkınca ikinci tura gidildi. Ancak ikinci turda Gökhan Koyunlu adlı üyenin oy kullanmaması nedeniyle yarışı Serdar Özcan 6-5 kazanarak yeni başkan seçildi.

gordes-ticaret-odasi-secim-sonuclari.jpg

İlk turda oy verip ikinci turda ortadan kaybolan Gökhan Koyunlu'ya ulaşılamayınca ailesi ve arkadaşları emniyete başvurdu.

Akşam saatlerinde Balıkesir'e bağlı Sındırgı Devlet Hastanesi'nde olduğu bilgisi gelen Gökhan Koyunlu, Başkan seçilen Serdar Özcan'ın kardeşi tarafından kaçırıldığını söyledi.

gokhan-koyunlu-kimdir-kac-yasinda-nereli-neden-kacirildi.jpg
Gökhan Koyunlu

"BANA BİR ŞEY İÇİRDİLER"

Sözcü'ye konuşan Gökhan Koyunlu, şunları söyledi:

"İlk turda oylar 6-6 çıktı. İkinci tura gidilecekti. Bana bir şey içirdiler. İçine de bir şey karıştırmışlar. Arabaya bindirdiler, uyuyup kalmışım. Gözümü açtığımda Sındırgı dağ yolundaydık.

Arabanın içinde itiştik, araçtan kendimi attım. Sındırgı'da hastaneye götürüldüm. Detayları hatırlamıyorum, tedavi devam ediliyor. Kaçıran kişiler hakkında suç duyurusunda bulunacağım."

İKİNCİ TURDA RAKİP DEĞİŞTİ

Gördes Ticaret ve Sanayi Odası seçiminde Serdar Özcan ilk turda Umur Faik Kollu ile 6-6 berabere kaldı. İkinci turda Mustafa Hamarat ile yarışan Özcan 6'ya 5 ile başkan oldu.

serdar-ozcan-kimdir-kac-yasinda-nereli.jpg
Serdar Özcan

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN