Hırsızlık yapan kapkaççıyı 5 gün sonra evinden aldılar

İstanbul'da motosikletle kapkaç yapan iki şüpheli, polis ekiplerinin 212 saatlik güvenlik kamerası görüntüsü incelemesiyle tespit edildi. Zanlılardan biri tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerin kapkaç sonrası motorla kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbul'un Şişli ilçesi Eskişehir Mahallesi'nde 10 Kasım 2022 Perşembe günü saat 20.30 sıralarında sokakta yürüyen S.S. adlı kişinin cep telefonu, arkasından yaklaşan motosikletli iki şüpheli tarafından çalındı.

S.S. polise giderek şikayetçi oldu. Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri kapkaçın ardından başlattığı çalışmalar kapsamında olayın meydana geldiği çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

hirsizlik-yapan-kapkacciyi-5-gun-sonra-evinden-aldilar-1.jpg

GÜVENLİK KAMERALARINDAN KAÇAMADILAR

212 saatlik güvenlik kamerası görüntüsü incelemesi sonucunda şüphelilerin olayda kaçarken kullandıkları motosikletin plaka bölümlerini poşetle kamufle ettikleri ve poşetleri bir süre sonra kaldırdıkları belirlendi.

hirsizlik-yapan-kapkacciyi-5-gun-sonra-evinden-aldilar-2.jpg

Motosikletin plaka bilgileri üzerinden yapılan araştırmada A.Ç. isimli şahıs adına kayıtlı olduğu tespit edildi.

İncelemelerde motosikletin sürücüsünün A.Ç. isimli şahıs olduğu ve arkasında bulunan şüphelinin ise yaşı küçük bir şahıs olduğu belirlendi.

hirsizlik-yapan-kapkacciyi-5-gun-sonra-evinden-aldilar-3.jpg

TUTUKLANIP CEZAEVİNE GÖNDRİLDİ

Kimlikleri tespit edilen şüphelilerden A.Ç. olayda kullandığı motosiklet ile birlikte 15 Kasım 2022 tarihinde yakalanarak gözaltına alındı.

Adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

A.Ç. ve yaşı küçük şüphelinin kapkaç sonrası motorla kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

hirsizlik-yapan-kapkacciyi-5-gun-sonra-evinden-aldilar-4.jpg

hirsizlik-yapan-kapkacciyi-5-gun-sonra-evinden-aldilar-5.jpg
A.Ç.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN