Af bekleyen mahkumlara Adalet Bakanı Bozdağ'dan açıklama! Binlerce mahkumun beklediği haber verildi

Af bekleyen mahkumlara Adalet Bakanı Bozdağ'dan açıklama! Binlerce mahkumun beklediği haber verildi

2023 genel af, mahkum yakınları tarafından uzun süredir dile getiriliyordu. Genel seçimlere yaklaşırken yeniden gündeme gelmeye başlayan genel af talebi, sosyal medyanın gündeminde ilk sıralarda yer alıyor. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "2023'te genel af çıkacak" iddialarına son noktayı koydu. Böylece, 'Genel af var mı, olacak mı?' soruları yanıt buldu. İşte, 2023 genel af son dakika gelişmesi...

2023 cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine geri sayım sürerken iktidarın seçim öncesi 'genel af' ilan edip etmeyeceği merak konusu oldu.

Mahkum yakınlarının uzun süredir yakından takip ettiği genel af ile ilgili tüm gelişmeler ve yapılan tüm açıklamalar yakından takip ediliyor. Genel af konusu zaman zaman sosyal medyada da en çok konuşulan konu başlıklarından biri oluyor.

2023-genel-af-cikar-mi.jpg

2023 YILINDA GENEL AF ÇIKACAK MI?

Ankara'da gazetecilerle bir araya gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 'genel af' ile ilgili merak sorulara yanıt verdi.

Mayıs veya haziran ayında yapılması planlanan genel seçim öncesinde herhangi bir infaz düzenlemesi olup olmadığına dair soruya yanıtlayan Bakan Bozdağ, "Herhangi bir infaz düzenlemesi çalışması yok" dedi.

2023 genel af ile ilgili şu an böyle bir çalışma olmadığını belirten Bakan Bozdağ ayrıca, "Öngörümüz koronavirüs iznini uzatmak da değil" ifadelerini kullandı.

bekir-bozdag-genel-af-aciklamasi.jpg
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ

SİNAN ATEŞ CİNAYETİNDE SON DURUM

Söz konusu görüşmede son günlerde Türkiye'nin gündemine oturan eski MHP Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayetiyle ilgili de açıklamalara yer veren Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, şu ana kadar 3 kişinin tutuklandığını, 3 kişinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığını belirtti.

Kimliği belli olan tetikçinin her yerde arandığını ekleyen Bozdağ, "İnşallah yakın zamanda bu kişi de yakalanıp adalete teslim edilecek. Karanlıkta kalan hiçbir yön kalmayacak. Kimsenin şüphesi olmasın. Yargı çalışıyor. Bu konu üzerinden de istismar çalışması var. Çok yanlış. Araştırılması gereken her şey araştırılıyor" dedi.

genel-af-ne-zaman-cikar.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN