Survivor'da 8 Şubat ödül oyununu kim kazandı? Eleme adayı listesine kimler yazıldı?

Tv8 ekranlarının severek izlenen yarışması Survivor All Star'ın 8 Şubat 2022 tarihinde yayınlanan bölümünde, yarışmacılar ödül oyunu için mücadele etti. Peki, ödül oyununu hangi takım kazandı, ödül neydi? İşte, detaylar...

Survivor All Star'ın 8 Şubat Salı akşamı izleyici ile buluşan bölümünde, takımlar dokunulmazlık oyunlarının ardından ödül oyunu için mücadele etti. Ünlüler ve Gönüllüler en sevdikleri oyun olduğunu belirttikleri 'Anlat Bakalım' oyununda da yarıştı. Ödül oyununun sonunda, galip takım Gaziantep'ten Dominik'e giden baklava ve su böreklerini yeme hakkı kazandı.

SURVİVOR ALL STAR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor All Star'da eleme gecesi öncesinde oynanan ödül oyununun kazananı belli oldu. Bu hafta 8 eleme adayının bulunduğu eleme gecesinden önce kazanılan ödül oyunu yarışmacılar için büyük motivasyon oldu.

Survivor'da haftanın ilk ödül oyunu ekrana geldi. Ünlüler takımı, uzun süredir kazanamadığı ödüle ulaşmak isterken gönüllüler de kazanan olmak için mücadele etti.

Kadınlarda kazanan ünlüler olurken erkeklerde ise gönüllüler oyunu aldı ve mücadele uzatmalara gitti. Kıran kırana geçen ödül oyununda durumda eşitlik oluşunca bayrak yarışına gidildi. Son oyunda yüzü gülen Gönüllüler takımı oldu ve ödülü kazanmayı başardı.

Takımlar, ödül için kıyasıya mücadele etti. Son oyunu Ardahan ve Bora'nın oynadığı oyunda, Ardahan'ın galibiyeti sayesinde ödül oyununu kazanan takım Gönüllüler oldu.

SURVİVOR'DA ÖDÜL NE OLDU?

Ünlüler ve gönüllüler, peş peşe 3 dokunulmazlık yarışının ardından ödül oyunu için mücadele etti. Haftanın ödülü ise Gaziantep'ten gelen baklavalar ve su böreği oldu.

SURVİVOR HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİMLER?

Survivor'da haftanın eleme adayları Furkan, Bora, Sercan, Gizem, Mert, Evrim, Barış ve Birsen oldu. Bu isimlerden en az oyu alan yarışmacı adaya veda edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Yunus Emre Özden kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği nedir? İşte hayatı
Survivor'da kim elendi? 2 Şubat 2022 SMS sıralaması ile Survivor'da elenen yarışmacı
Survivor'da kim elendi, sürgün adasına kim gitti? (31 Ocak 2022)

Survivor 2021 Haberleri