Survivor'da kim elendi? 2 Şubat 2022 SMS sıralaması ile Survivor'da elenen yarışmacı

Survivor'da kim elendi? 2 Şubat 2022 SMS sıralaması ile Survivor'da elenen yarışmacı

2022 Survivor All Star'da eleme heyecanı devam ediyor. Eleme adaylarının belli olduğu haftada dün akşam ödül oyunu için kıyasıya mücadele verildi. Programın son bölümünde dokunulmazlık oyunu ile eleme adayları belli olurken sürgüne giden 4 yarışmacı arasından biri için sona gelindi. İşte, 2 Şubat 2022 SMS sıralaması ile Survivor All Star'da elenen yarışmacı...

TV8 ekranlarında yayınlanan 2022 Survivor eleme heyecanı bu akşam izleyiciyle buluşuyor. Bu yıl sürgün kampı adası ile birlikte belirlenen yarışmacılar bir süreliğine sürgün kampına gönderiliyor ve eleme adayları olarak kabul ediliyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında tansiyon giderek yükselirken haftanın eleme adayı SMS oy sıralaması ile Barış, Birsen, Evrim ve Mert arasından biri elenecek.

SURVİVOR KİM ELENDİ? (2 OCAK 2022)

Survivor yeni bölüm canlı yayınla ekranlara geliyor. Survivor 2022 Ünlüler Gönüllüler'de ada konseyinde bir eleme daha yapılıyor.

Survivor 15. yeni bölümde dokunulmazlığı kazanan isim belli olduktan sonra Survivor 2022'de veda eden isim açıklanacak. Böylelikle 4 yarışmacıdan biri SMS oylaması sonrasında elenecek.

SURVİVOR SMS OYLAMASI SIRALAMASI (2 ŞUBAT 2022)

Survivor SMS oylamaları ise 2 Şubat 2022 yapılacak olan elemenin ardından belli oldu.

SURVİVOR SÜRGÜN ADASINA KİM GİTTİ?

1. eleme adayı : Barış

2. eleme adayı : Birsen

3. eleme adayı : Evrim

4. eleme adayı : Mert

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da bu akşam ödül oyunu yarışması gülle atışı oldu. Kadınlar yarışını Ünlüler takımı kazandı. Erkekler yarışını ise Gönüllüler takımı kazandı. Best Of turuna kalan oyunda sandviç ödülünü 3-1 kazanan takım Gönüllüler oldu.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haftanın ilk 2 dokunulmazlığını kaybeden ünlüler takımından sürgün adasına Barış ve Birsen giden isimler olmuştu. Haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununu ise Gönüllüler kaybetti ve Berna sürgün adasına giderek 3. eleme adayı oldu. Ünlüler takımından performans 1. si Batuhan ise 4. eleme adayı olarak Mert'i seçti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN