Survivor'da kim elendi, sürgün adasına kim gitti? (31 Ocak 2022)

Survivor'da kim elendi, sürgün adasına kim gitti? (31 Ocak 2022)

TV8'in izlenme rekorları kıran yarışması 2022 Survivor'da dokunulmazlık oyunu ardından 3. ve 4. eleme adayları belli oldu. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda karşılaştı. İşte, tüm detaylar ve 31 Ocak 2022 SMS sıralaması...

2022 Survivor yarışmasında haftanın eleme adayları belli oldu. Birsen, Barış Murat Mert, Evrim ve Mert Öcal'ın aday olarak SMS oylamasına çıktığı programda heyecan dorukta. SMS oy sıralaması ile şampiyonluk yarışmasına veda eden isim belli oldu. Ünlüler takımı 3, gönüllüler takımı ise 1 adayla oylamaya çıktı. Dokunulmazlık oyunun ilk ayağı kadınlar yarışını 8-1 Ünlüler takımı kazandı, erkekler ayağını ise 8-3 yine Ünlüler takımı kazandı ve üçüncü dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı olmuş oldu.

3331475-79afce777f112558eaad183825dd7a91-640x640.jpg

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ? (31 OCAK 2022)

Yarışmanın bu haftaki eleme adayları şöyle:

* Barış Murat Yağcı

* Mert Öcal

* Evrim Keklik

* Birsen Bekgöz

Survivor'da elenerek adaya veda eden isim henüz belli olmadı. Oylama sona erecek ve elenecek isim önümüzdeki günlerde belli olacak.

SURVIVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da bu akşam dokunulmazlık mücadelesinde kıyasıya rekabet eden iki takımdan ünlüler bu kez galip gelen taraf oldu. Galibiyet zincirini bozan gönüllüler takımında bu akşam eleme adayı belirlenecek ve böylece sürgün adasına gidecek üçüncü isim belirlenecek.

3331475-a8c9ad1fdde3750f702d3a353b3e4901-640x640.jpg

SURVIVOR ELEME ADAYI KİM OLDU? (31 OCAK 2022)

Oylama sonucunda Evrim 3. eleme adayı oldu. Öte yandan ünlüler takımının SMS birincisi Batuhan haftanın son adayını belirledi. Bu isim ise Mert Öcal oldu. Survivor 2022'de geçtiğimiz akşam ekranlara gelen yeni bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı ve iki takım arasında nefes kesen bir mücadele yaşandı. Kadınlar ve erkeklerin ayrı ayrı oynadığı mücadelede güç ve denge oldukça önem arz etti. Dokunulmazlık oyununda bu akşam başarılı olan takım yine gönüllüler takımı oldu ve İkinci dokunulmazlık oyunu sonrasında ünlüler takımı için üzücü bir konsey akşamı yaşandı ve eleme adayı belirlendi.

Survivor'da ünlüler takımında yapılan oylama sonrasında haftanın ikinci eleme adayı oy çokluğuyla belirlendi. Barış Murat Yağcı'nın ardından haftanın 2. eleme adayı olan isim Birsen Bekgöz oldu.

Survivor'da ilk dokunulmazlık oyunu kaybeden Ünlüler takımında performans birincileri olan Batuhan ile Elif'in bireysel dokunulmazlığı vardı. Aynı zamanda Sercan iki kez üst üste sürgün adasına gittiği için dokunulmaz oldu.

Oylamada ismi yazılanlar Furkan, Barış, Nagihan, Atakan, Mert, Parviz, Birsen oldu. Barış ve Atakan'ın isimleri dörder kez çıkınca bu iki isim için açık oylamaya geçildi. Oylamada Barış'ın ismi daha çok söylendi. Böylece sürgün adasına giden ilk eleme adayı Barış Murat Yağcı olmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN