TOKİ İstanbul Silivri kura çekimi sonuçları isim listesi ve sorgulama sayfası

İstanbul Silivri kura çekiliş sonuçları toki.gov.tr web adresinde yayınlandı. Asıl ve yedek kazananların isimleri de belli oldu. 22 Aralık TOKİ kura sonuçları ile yüzlerce vatandaş ev sahibi olmanın heyecanını yaşadı. İşte detaylar...

TOKİ 50 bin yeni sosyal konut projesi kapsamında, İstanbul Silivri Alipaşa Mah. 3. Etap projesinin kura çekilişleri tamamlandı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın inşa ettiği konutlar, kura çekilişinin ardından sahiplerini buldu. Dar ve orta gelirli vatandaşların yoğunlukla ilgi gösterdiği TOKİ kura çekilişi sonuçları ve isim listesi toki.gov.tr internet sitesinde erişime açıldı.

TOKİ İSTANBUL SİLİVRİ KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ

50 bin sosyal konut programında İstanbul'da Silivri ilçesinde hayata geçirilen proje için 22 Aralık 2020 Salı günü online olarak kura çekilişi gerçekleştirildi. Kuraya katılan hak sahipleri, TOKİ'nin www.toki.gov.tr/satis/tr/kura web adresine TC kimlik numaralarını girerek kura sonucunu sorgulayabilir.

2+1 konut tipinde üretilecek olan 331 adet konut için 326 kişi arasında ve 3+1 konutlar için ise satışa sunulan 263 adet konut için 296 hak sahibi arasında kura çekilişi yapıldı.

TOKİ KURA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın kura sonuçlarının, e-Devlet üzerinden de öğrenilebildiğini belirtelim.

Türkiye Halk Bankası AŞ aracılığı ile başvurusu gerçekleşen ve kura sonrası hak sahibi olamayan vatandaşlar başvuru sırasında yatırmış oldukları tutarların iade işlemleri, toplum sağlığının korunması ile ilgili tedbirler kapsamında Halkbank şubelerine gitmeden internet sitesi üzerinden gerçekleştirilebilecek.

TOKİ TAKSİT ÖDEMELERİ NASIL YAPILACAK?

Hak sahiplerine konutlar, başvuru bedeli düşüldükten sonra kalan tutar;

1) 2+1 nitelikli konutlar için; yüzde 12 peşinat bedeli için 180 ay vade, yüzde 20 peşinat bedeli için 240 ay vade,

2) 3+1 nitelikli konutlar için; yüzde 10 peşinat bedeli için 120 ay vade, yüzde 20 peşinat bedeli için 180 ay vade ile taksitlendirilecek olup, peşinat sözleşme imzalama aşamasında tahsil edilecek.

TOKİ DUYURULARI

TOKİ PROJELERİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

TOKİ kuraları başlıyor! İşte illere göre konut kampanyaları...
TOKİ İstanbul Kayabaşı konut kura sonuçları belli oldu mu? İşte isim listesi sorgulama ekranı
İstanbul'da riskli alan ilan edilen yerler, ilçeler, mahalleler

Güncel Haberleri