TOKİ İstanbul Kayabaşı konut kura sonuçları belli oldu mu? İşte isim listesi sorgulama ekranı

TOKİ İstanbul Kayabaşı konut kura sonuçları belli oldu mu? İşte isim listesi sorgulama ekranı

TOKİ'nin İstanbul Kayabaşı konutlarının kurası canlı yayında gerçekleştirildi. Kuraya katılan on binlerce vatandaş, sonuçları sorgulamak için TOKİ'nin www.toki.gov.tr web sitesini ziyaret ediyor. İşte Kayabaşı kura sonuçları isim listesi...

İstanbul Kayabaşı TOKİ konutlarında kura çekilişi, sosyal medyada canlı yayın ekranlara geldi. TOKİ tarafından İstanbul ve Türkiye genelinde hayata geçirilen konut projelerinde kura çekimleri aralıksız sürüyor. Bu kapsamda yatay mimariyle hayata geçirilen Kayabaşı konutlarında 1+1, 2+1 ve 3+1 konut kura çekilişi tamamlandı.

TOKİ KAYABAŞI KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 81 il genelinde uygun şart ve koşullarda dar gelirli vatandaşların ev sahibi olmalarının yolunu açan projelerinde kura çekimini sürdürüyor. İstanbul Kayabaşı TOKİ konutlarında hak sahiplerinin belirlendiği kura çekilişi yapıldı.

Uygun ödeme koşulları ve fiyata sahip konut sahibi olmak isteyenler çekiliş sonuçlarını büyük heyecanla takip ediyor. www.toki.gov.tr adresinden ve e-Devlet üzerinden 2020 TOKİ kura çekiliş sonuçlarını öğrenebilirsiniz. TOKİ çekiliş sonuçları, TC kimlik numarası ile sorgulanabiliyor.

TOKİ KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde Kayabaşı semtinde konut projesi için 'Yatay Mimariyle Yükselen Türkiye' çerçevesinde kura çekilişleri tamamlandı. İnternet üzerinden canlı yayınlanan kura çekilişinin tekrarını, TOKİ sosyal medya hesapları üzerinden izleyebilirsiniz.

TOKİ KAYAŞEHİR KURA ÇEKİMİ CANLI YAYIN

Türkiye Halk Bankası AŞ aracılığı ile başvurusu gerçekleşen ve kura sonrası hak sahibi olamayan vatandaşlar başvuru sırasında yatırmış oldukları tutarların iade işlemleri, toplum sağlığının korunması ile ilgili tedbirler kapsamında Halkbank şubelerine gitmeden internet sitesi üzerinden gerçekleştirilebilecek.

E-DEVLET TOKİ BAŞVURU EKRANI

TOKİ DUYURULARI

TOKİ PROJELERİ

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN