Gelinim Mutfakta Amasya Usulü Unutma Beni tarifi : en güzel ve lezzetli Unutma Beni nasıl yapılır? Unutma Beni malzemeleri ve pratik tarifi

Gelinim Mutfakta Amasya Usulü Unutma Beni tarifi : en güzel ve lezzetli Unutma Beni nasıl yapılır? Unutma Beni malzemeleri ve pratik tarifi

Televizyon ekranlarının en çok izlenen programlarından Gelinim Mutfakta programında yapılan tarifler de internet üzerinden araştırılıyor. Peki Amasya Usulü Unutma Beni nasıl yapılır? Tüm detaylar haberimizde.

Gelinim Mutfakta programı takipçileri internet üzerinden merakla programda yapılan tarifleri araştırıyor. Peki Amasya Usulü Unutma Beni tarifi nedir? Nasıl yapılır? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

GELİNİM MUTFAKTA AMASYA USULÜ UNUTMA BENİ

Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün birbirinden farklı tarifler yapılıyor. 27 Mart Pazartesi günü Kirde Kebabı, Salı günü Kuzu Gömleği, Çarşamba Günü Nevşehir Usulü Dıvıl, Perşembe günü ise İslim Kebabı yapıldı. Programın son gününde ise yapılan Amasya Usulü Unutma Beni yemeğinin tarifi merakla araştırılıyor. 

Amasya Usulü Unutma Beni Tarifi

Amasya Usulü Unutma Beni yemeğini yapmak için gerekli malzemeler; 5 su bardağı un, 2.5 su bardağı su, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 yemek kaşığı şeker, 1 paket instant maya gerekiyor. Yemeğin sosu için de 3 su bardağı pancar pekmezi, 3 yemek kaşığı tereyağı, yarım su bardağı sıvıyağ gerekiyor. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN