THY'den uçak bileti alanlar dikkat! O tarihteki uçuşlar iptal edildi: Az önce duyuru yapıldı

THY'den uçak bileti alanlar dikkat! O tarihteki uçuşlar iptal edildi: Az önce duyuru yapıldı

Türk Hava Yolları, gerçekleşen uçuşlarda belirli sebepten ötürü iptal gerçekleşeceğini duyurdu. Hangi uçuşlar iptal edildi? Tüm detaylar haberimizde.

İtalya'da gerçekleşen grev sebebi ile THY uçak seferlerinde aksaklık yaşandığını dile getirdi. Bu sebepten ötürü uçuşlar iptal edildi. Seferler ne zaman gerçekleşecektir? İşte merak edilen detaylar haberimizde.

THY'NIN O TARİH SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ!

Türk Hava Yolları, İtalya'da gerçekleşen grev nedeni ile seferlerin iptal olacağını dile getirdi. O tarihte olan seferler kaldırılacak. İleri bir tarihte seferler yeniden başlatılacaktır.thy

THY, İtalya'da ulusal grev olmasından ötürü 2 Nisan Pazar günü uçuşlarının bazılarının iptal edildiğini belirtti. Türk Hava Yolları Basın Müşavirliği 2 Nisan 2023 tarihinde gerçekleşecek olan seferler için şu açıklamada bulundu: "TK 1323 İstanbul-Bologna", "TK 1324 Bologna-İstanbul", "TK 1871 İstanbul-Venedik", "TK 1872 Venedik-İstanbul", "TK 1895 İstanbul-Milano", "TK 1896 Milano-İstanbul" seferleri iptal edilmiştir. Uçuşlar gerçekleştirilmeyecektir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN