Acun Ilıcalı'nın yeni takımı herkesi şaşırttı! Yeni takımını 'En doğru proje olduğunu kararlaştırdık' diyerek açıkladı...

Acun Ilıcalı'nın yeni takımı herkesi şaşırttı! Yeni takımını 'En doğru proje olduğunu kararlaştırdık' diyerek açıkladı...

2022 yılından bu yana futbol alanında dikkat çekici hamlelere imza atan Acun Ilıcalı'nın yeni takımı belli oldu. Ilcalı, yeni takımıyla herkesi ters köşe yaptı!

2022 yılında 24 milyon euro ödeyerek İngiltere Championship ekibi Hull City'i satın alan Acun Ilıcalı, futbol alanındaki yatırımlarına devam ediyor. Ilıcalı'nın yeni takımı herkesi şaşırttı.

Hull City'i satın aldıktan sonra İrlanda Premier Lig ekibi Shelbourne FC'yi de satın alan ancak kısa süre sonra İrlanda ekibindeki yatırımları durdurma kararı alan Acun Ilıcalı, sürpriz bir hamleye imza attı. Ilıcalı'nın yeni takımı belli oldu.

Son dönemde futbol dünyasında dikkat çekici hamlelere imza atan Acun Ilıcalı, yeni takımıyla herkesi ters köşe yaptı.

"MARİBOR'UN EN DOĞRU PROJE OLDUĞUNU KARARLAŞTIRDIK"

Fanatik'te yer alan habere göre; Son dönemde dikkat çekici hamlelere imza atan Ilıcalı, Slovenya ekibi Maribor'u satın almaya karar verdi. Ilcalı, söz konusu gelişme hakkında şunları söyledi:

"Slovenya'daki hangi kulübün bizim için en uygun olduğunu araştırdıktan sonra bu kulübün Maribor olduğuna karar verdik. Geçen hafta Maribor'daydım, şehri ve stadyumu çok beğendim. Kulübü yöneten insanları da çok sevdim.

Slovenya'daki hangi kulübün bizim için en uygun olduğunu araştırdıktan sonra bu kulübün Maribor olduğuna karar verdik. Geçen hafta Maribor'daydım, şehri ve stadyumu çok beğendim. Kulübü yöneten insanları da çok sevdim.

Diğer kulüplere de saygı duyuyorum. Mura çok başarılı, Olimpija Avrupa'da önemli işler yaptı ama Maribor da öyle. Sonunda bir karar vermemiz gerekiyordu. İki ay boyunca araştırdık ve düşündük. Maribor'un en doğru proje olduğunu kararlaştırdık."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN