F1 yarışı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Formula 1 takımlar ve pilotlar sıralaması

F1 yarışı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Formula 1 takımlar ve pilotlar sıralaması

Formula 1 takımları ve pilotları sıralaması | Formula 1 heyecanı, Avustralya Grand Prix'i ile sürüyor. Motor sporları dünyasının en önde gelen yarışlarından biri olan F1'de, takımlar ve pilotlar arasındaki rekabet kıran kırana devam ediyor. F1 yarışlarını canlı olarak izlemek isteyenler ise F1 yarışı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda sorusunun yanıtını arıyorlar.

Bu hafta dünya genelinde büyük bir ilgiyle takip edilen Formula 1 heyecanı Avustralya Grand Prix'i ile devam ediyor. Yarışta takımlar ve pilotlar, kendi hanelerine puan yazdırmak için kıyasıya mücadele edecekler. Avustralya Grand Prix'i, F1 yarışlarının en keyifli ve en heyecanlı pistlerinden biri olarak kabul ediliyor ve dünya genelinde onlarca kanalda canlı olarak yayınlanacak. Türkiye'de F1 yarışları, S Sport platformu üzerinden canlı olarak izlenebiliyor.

f1

Avustralya Grand Prix'i takvimi şöyle:

31 Mart Cuma:

  • Antrenman: 04.30
  • Antrenman: 08.00

1 Nisan Cumartesi:

  • 3. Antrenman: 04.30
  • Sıralama turları: 08.00

2 Nisan Pazar:

  • Yarış: 08.00

F1 yarışları, S Sport ve S Sport Plus kanallarından izlenebiliyor. S Sport Plus, F1 yarışlarını kolay ve hızlı bir şekilde izleyebileceğiniz en iyi seçeneklerden biri. Bu kanalda, F1 yarışlarına dair tüm detayları bulabilir, haberleri takip edebilir ve pilotlar ile takımların performanslarını değerlendirebilirsiniz.

F1 puan durumunu S Sport Plus'ta kolaylıkla takip edebilirsiniz. Puan karşılaştırmaları ve performans durumları ile yarışları detaylı bir şekilde takip edebilirsiniz. S Sport'un mobil uygulaması S Sport Plus, Formula 1 takvimine her zaman ulaşabileceğiniz bir yerde ve hangi yarışın ne zaman başladığını kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Yarış zamanı uygulama üzerinden nerede olursanız olun yarışın keyfini çıkarabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN