YDUS soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayınlandı mı?

2020 yılında ertelenerek 20 Şubat 2021 Cumartesi günü gerçekleştirilen Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı'nın (2020-YDUS) soruları ve cevapları ÖSYM'nin internet sitesinde yayınlandı. İşte detaylar...

YDUS soru kitapçığı ve cevap anahtarı görüntüleme sayfası, ÖSYM tarafından erişime açıldı. Kurumdan yapılan açıklamada, 20 Şubat 2021'de gerçekleştirilen Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı'nın (2020-YDUS) temel soru kitapçıkları ile cevap anahtarlarının yayınlandığı belirtildi.

YDUS SORULARI VE CEVAPLARLARI AÇIKLANDI MI?

ÖSYM'den YDUS ile ilgili yapılan açıklama şöyle: 

"20 Şubat 2021 tarihinde uygulanan Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavının (2020-YDUS) Temel Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarlarının %10'u aşağıdaki bağlantıda sunulmuştur.

Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına 22 Şubat 2021 tarihinde saat 11.30'dan itibaren ÖSYM'nin ais.osym.gov.tr internet adresinden TC kimlik numaraları ve aday şifreleri ile 10 gün süreyle erişebileceklerdir."

YDUS SORU KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARI

Anesteziyoloji ve Reanimasyon

İç Hastalıkları

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Genel Cerrahi

Kadın Hastalıkları ve Doğum

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

2020 ALES/2 sonuçları sorgulama ekranı
YKS başvurusu son gün ne zaman, sınav ücreti ne kadar? İşte ÖSYM kılavuzu...
MSÜ sınavı başvurusu son gün ne zaman? Nasıl başvuru yapılır, sınav ücreti ne kadar?

Güncel Haberleri