Liderlerinden Erdoğan Ailesine 'geçmiş olsun' mesajı

Siyasi parti liderleri, koronavirüse yakalandığı açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda eşi Emine Erdoğan ile birlikte koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını duyurmuştu.

Erdoğan için ilk geçmiş olsun mesajı DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'dan geldi.

Babacan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Koronavirüs testleri pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun temennilerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Koronavirüs testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ve değerli eşi Emine Erdoğan hanımefendiye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifa diliyorum. Rabbim tüm hastalarımıza bir an önce sağlıklarına kavuşmayı nasip etsin" dedi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN PAYLAŞIM

Bir paylaşımda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldi. Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından "Koronavirüs test sonucu pozitif çıkan @RTErdogan ve eşi Sayın Emine Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum." paylaşımı yaptı.

Bahçeli, “Cenabı Allah’ın şifalar vermesini temenni ediyorum. Biraz sonra kendilerini arayacağım inşallah. Geçmiş olsun dileklerimi bildireceğim parti olarak” dedi.

Bahçeli, sonrasında Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’yle birlikte muhterem eşleri Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi’nin KOVİD-19 testinin pozitif çıkmasından dolayı geçmiş olsun dileklerimi ve halisane dualarımı bahusus paylaşıyor, Allah’tan sağlık ve sıhhat niyaz ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

İsrail Cumhurbaşkanı Herzog'dan, Erdoğan'a geçmiş olsun mesajı
Erdoğan'dan liderlerin 'geçmiş olsun' mesajlarına yanıt
Zelenskiy'den Erdoğan'a 'geçmiş olsun' mesajı

Güncel Haberleri