Erdoğan'dan liderlerin 'geçmiş olsun' mesajlarına yanıt

Erdoğan'dan liderlerin 'geçmiş olsun' mesajlarına yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisi ve Emine Erdoğan'ın koronavirüse yakalanması sonrası geçmiş olsun dileklerini ileten liderlere sosyal medyadan teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisi ve Emine Erdoğan'ın koronavirüs testlerinin pozitif çıkması sonrası liderlerden gelen geçmiş olsun mesajlarına sosyal medya hesabından tek tek teşekkür etti.

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU'NA TEŞEKKÜR ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kovid-19 testinin pozitif çıkması sonrası kendisine "geçmiş olsun" dileğinde bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Kemal Bey, şahsım ve eşim adına 'geçmiş olsun' dilekleriniz için sizlere teşekkürlerimizi sunuyoruz." ifadesini kullandı.

İYİ PARTİ LİDERİ AKŞENER'E TEŞEKKÜR ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kovid-19 testinin pozitif çıkması sonrası kendisine "geçmiş olsun" dileğinde bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Meral Hanım, eşim Emine Hanım'la birlikte iyi temennileriniz için teşekkür ediyoruz." ifadesini kullandı.

AHMET DAVUTOĞLU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "İyi temennileriniz için eşim ve ben sizlere teşekkür ediyoruz Ahmet Bey." ifadesini kullandı.

TEMEL KARAMOLLAOĞLU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Temel Bey, geçmiş olsun temennileriniz için Emine hanımla birlikte şükranlarımızı sunuyoruz. Sağ olun…" ifadesini kullandı.

ALİ BABACAN

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Ali Bey, geçmiş olsun temennileriniz için şahsım ve eşim adına teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

DEVLET BAHÇELİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Değerli dostum Devlet Bahçeli Beyefendi telefonla arayarak şahsıma ve eşime geçmiş olsun temennilerini iletti. Kendilerine şükranlarımı sunuyor, selam ve muhabbetlerimi iletiyorum." ifadelerini kullandı.

MUSTAFA DESTİCİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Mustafa Bey, dualarınız ve iyi temennileriz için teşekkürlerimi sunuyor, sizleri muhabbetle selamlıyorum. Sağ olun." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (16)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
16 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN