Zelenskiy'den Erdoğan'a 'geçmiş olsun' mesajı

Zelenskiy'den Erdoğan'a 'geçmiş olsun' mesajı

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda koronavirüs testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini iletti. Zelenskiy, mesajını hem Türkçe hem de Ukrayna dilinde paylaştı.

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, koronavirüse yakalanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun mesajı gönderdi.

Zelenskiy, Twitter hesabından Türkçe ve Ukrayna dilinde yaptığı paylaşımda, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Sn. Emine Erdoğan’ın Covid-19 testlerinin pozitif çıkmasını eşim Olena ile üzüntüyle öğrendik. Arkadaşlarımız Tayyip Bey ve Emine Hanım’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

kor.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz 3 Şubat’ta Ukrayna’ya gerçekleştirdiği ziyarette Zelenskiy ile bir araya gelmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN