İsrail Cumhurbaşkanı Herzog'dan, Erdoğan'a geçmiş olsun mesajı

İsrail Cumhurbaşkanı Herzog'dan, Erdoğan'a geçmiş olsun mesajı

İsrail Cumhurbaşkanı Herzog, koronavirüse yakalanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün eşiyle birlikte koronavirüse yakalandığını duyurmuştu. Erdoğan'ın açıklamasının ardından birçok siyasi liderden geçmiş olsun mesajları gelmişti. İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog da Erdoğan'ı telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

İsrail Cumhurbaşkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Herzog'un, telefon görüşmesinde Erdoğan'a geçmiş olsun temennilerini ilettiği ve acil şifalar dilediği belirtildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da ilgisinden ötürü mevkidaşı Herzog'a teşekkür ettiği bildirildi. Açıklamada ayrıca, iki liderin, "yakın zamanda görüşme olasılığını da ele aldığı" kaydedildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN