Baba Vanga'nın 2022 kehanetleri Türkiye'yi de ilgilendiriyor: Su krizi kapıda!

Baba Vanga 2022 kehanetleri yine korkuya neden oldu. Bulgar asıllı kahin Baba Vanga, 1996 yılında hayatını kaybetmesine karşın gelecek yıllar için yaptığı kehanetlerin birçoğu gerçekleşiyor. Daha önce dünyayı ilgilendiren olayları bilen Baba Vanga'nın 2022 yılı için; içme duyu krizi, deprem gibi doğal felaketler, kıtlık gibi kehanetleri Türkiye'yi de yakından ilgilendiriyor. İşte, 2022 Baba Vanga kehanetleri...

2022 kehanetleri Baba Vanga'dan geldi... Balkanlar'ın Nostradamus'u olarak bilinen kahin, çocuk yaşlarda görme yetisini kaybetmişti. 1996 yılında meme kanseri nedeniyle yaşamını yitirmişti. 11 Eylül 2001 ABD İkiz Kuleler saldırılarını, İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılmasını, Barack Obama'nın ABD seçimi kazanmasını 1989 yılında öngören Baba Vanga, ölümünden önce gelecek yıllar için çeşitli kehanetlerde bulunmuştu.

BABA VANGA 2022 KEHANETLERİ NELER?

1911-1996 yılları arasında yaşayan Baba Vanga'nın 2022 kehanetleri ortaya çıktı. Dünyanın en gizemli insanlarından biri olan kahin, 2022 yılı için 6 uyarıda bulunmuş.

1) DOĞAL FELAKETLER, DEPREMLER VE TSUNAMİLER

2004 yılında 200 binden fazla insanın yaşamını yitirdiği Hint Okyanusu'ndaki deprem ve tsunamiyi daha önce bilen Baba Vanga, 2022 yılı için de benzer bir öngörüde bulundu.

Baba Vanga, Avustralya ile birlikte birçok Asya ülkesinde benzer doğa felaketinin yaşanacağını öne sürdü. Bu bölgelerde sel felaketinin yaşanacağı tahmin ediliyor.

2) ÖLÜMCÜL VİRÜS KEŞFEDİLECEK

Corona virüsü salgınının Omicron varyantıyla birlikte etkisini sürdürdüğü bir dönemde Baba Vanga yeni bir felaketin sinyalini verdi. Baba Vanga, Sibirya'da ölümcül bir virüsün keşfedileceğini açıkladı.

Donmuş bir alanda gizli duran ölümcül virüsün küresel ısınmayla birlikte ortaya çıkacağı kaydedildi. Virüsün yayılacağı ve hızla kontrolden çıkacağı da öngörüler arasında yer alıyor.

3) İÇME SUYU KRİZİ

Baba Vanga'nın gelecek yıl için öngörüleri arasında içme suyu krizi de yer alıyor.

Baba Vanga'nın açıklamalarını yorumlayan uzmanlar, birçok şehirde içme suyu sıkıntısı yaşanacağını ve nüfus artışı ve kirlilik sebebiyle su sorununun ortaya çıkacağını dile getirdi.

4) UZAYLILAR SALDIRACAK

Bir süredir gündemde olan Oumuamua isimli göktaşı hem şekli hem de rotasıyla birlikte bilim insanlarında merak yaratıyordu. Baba Vanga'nın kehanetlerini yorumlayanlar bu göktaşının uzaylılar tarafından gönderildiğini ve dünyadaki yaşamı incelemek için gönderildiğini öne sürüyor.

5) KITLIK YAŞANACAK

Baba Vanga, dünyanın en kalabalık nüfusuna sahip ülkelerinden Hindistan'da çok büyük ölçekli bir kıtlık yaşanacağını duyurdu.

Baba Vanga, Hindistan'da hava sıcaklığının 50 santigrat dereceye çıkacağını öngörürken, ünlü kahinin açıklamalarından çekirge ve benzeri canlıların tarlaları işgal edeceği ve ürünlere zarar vereceğine dair yorumlar yapıldı.

6) SANAL GERÇEKLİK GELİYOR

Baba Vanga'nın yorumlarını değerlendiren uzmanlar ünlü kahinin sanal gerçeklik ile ilgili açıklamalarda bulunduğunu öne sürüyor.

Bazı uzmanlar Baba Vanga'nın, "İnsanların bedenleri dik olmayacak kamburları çıkacak" sözlerini de değerlendirdi. Uzmanlar Baba Vanga'nın açıklamalarını değerlendirirken bunun sanal gerçeklik ve insanların ekran karşısında tabletleri ve telefonları önünde çok vakit geçirmesinin bir sonucu olacağını söyledi.

BABA VANGA KİMDİR?

31 Ocak 1911 tarihinde Osmanlı Devleti sınırlarında yer alan Kuzey Makedonya'nın Ustrumca kentinde dünyaya geldi. Kimlikte adı Vangelia Pandeva Dimitrova olarak biliniyor.

Vanga'nın babası askerde iken annesi öldü. Bu durum Vanga'nın çocukluğunun büyük bir dönemini komşularının ve yakın aile dostlarının yanında geçirmesine neden oldu.

Vanga yaşıtlarından daha zeki bir çocuk olarak görülüyordu. Küçükken arkadaşlarıyla 'iyileştirme' oyunları oynadığı söylenir.

İçinde kaldığı bir kasırgada gözleri kum ve toz ile kaplandı, şiddetli ağrıları nedeniyle gözleri açılamadı. Hiçbir iyileştirme çabaları sonuç vermedi.

1925 yılında gittiği görme engelliler okulunda piyano çalmasının yanı sıra örme, yemek, ve temizlik işleri yaptı. Üvey annesinin ölümünden sonra küçük kardeşlerine bakmak için eve gitmek zorunda kaldı. Ailesi maddi olarak çok zayıftı ve bütün gün çalışmak zorunda kaldı.

1939 yılında Plörezi'ye yakalanan Vanga, doktorun görüşüne göre yakında ölecekti. Fakat hızlı bir şekilde sağlığına kavuşarak ilgi odağı oldu.

İkinci Dünya Savaşı sırasında ziyaretçi sayısı arttı. Ziyaret edenlerin yakınlarının hayatta olup olmadığı hakkında bir ipucu almak umuduyla kendisine geliyorlardı. 8 Nisan 1942 tarihinde Bulgaristan Çarı III. Boris'te kendisini ziyaret etti.

Vanga, meme kanserinden 11 Ağustos 1996 tarihinde 85 yaşında hayatını kaybetti. Cenazesine birçok devlet adamı dahil olmak üzere büyük kalabalıklar katıldı.

Vasiyetinin yerine getirilmesi için Petriç'teki evi müze haline getirildi ve 5 Mayıs 2008 tarihinde ziyaretçilerine kapılarını açtı.

İkinci Dünya Savaşı'nın sonucundan Gandi'nin ölümüne, 11 Eylül saldırılarından Obama'nın ABD Başkanı olacağına kadar pek çok kehanette bulunduğu iddia edilmektedir.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Baba Vanga'nın Rusya kehaneti: Putin dünyanın lordu olacak
Yılbaşında tercih edebileceğiniz en güzel fasıl mekanları
Kassandra'nın 2022 Türkiye kehanetleri korkuttu: Felaketlere hazır olun!

Hayat Haberleri