Baba Vanga'nın Rusya kehaneti: Putin dünyanın lordu olacak

Baba Vanga'nın Rusya kehaneti: Putin dünyanın lordu olacak

Küçük yaşlarda görme yetisini kaybeden kahin Baba Vanga, birçoğu ürkütücü bir benzerlikle gerçekleşen kehanetleriyle gündem olmaya devam ediyor. Rusya ve Ukrayna gerilimi devam ederken, Baba Vanga'nın Rusya kehaneti gündem oldu. 'Balkanların Nostradamus'u olarak bilinen Bulgar medyumun kehanetine göre Putin dünyanın lordu olacak.

Ukrayna ile Rusya arasındaki kriz, Putin'in Ukrayna'nın doğusunda yer alan ve Rus ayrılıkçıların elinde bulunan Donetsk ve Luhansk bölgelerini tanımasının ardından tırmandı. Dünyanın gündeminde üçüncü dünya savaşı endişesi yer alırken, akıllara Baba Vanga’nın Rusya kehaneti geldi.

"DÜNYANIN LORDU"

Baba Vanga, Rusya’nın Dünya’yı yöneteceğini yıllar önce öngörürken, Rusya Devlet Başkanı Putin’in ise “Dünyanın Lordu” olacağını iddia etmişti.

İngiliz basını başta olmak üzere birçok medya kuruluşunda 2018 yılında Baba Vanga’nın kehanetleri ortaya çıkmış ve ünlü kahinin 1979’da Rusya’nın güçleneceğini söylediği iddiası gündem olmuştu.

Medyada yer alan haberlerde Baba Vanga, “Her şey eriyip gidecek, sadece Vladimir’in şanı, Rusya’nın şanı kalacak. Rusya sadece ayakta kalmayacak, Dünya’yı da domine edecek” demişti.

İngiliz tabloid gazetesi The Sun’da yer alan haberde, Baba Vanga’nın bu açıklamayı yazar Valentin Sidorov’a yaptığı da kaydedildi.

Baba Vanga, Rusya ve Vladimir ile ilgili öngörüsünü yaptığında Putin henüz 27 yaşında bir gençti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN