Kassandra'nın 2022 Türkiye kehanetleri korkuttu: Felaketlere hazır olun!

Kassandra'nın 2022 Türkiye kehanetleri korkuttu: Felaketlere hazır olun!

Baba Vanga ve Nostradamus, tarihin en popüler kahinleri arasında kabul edilen Kassandra, 2022 yılı içinde kehanetlerde bulundu. Türkiye ile ilgili de tahminlerde bulunan ünlü astrolog, özellikle İstanbul ve İzmir'de su sıkıntısı yaşanacağını, deprem ve orman yangınlarının yaşanacağını dile getirdi. İşte, Kassandra 2022 kehanetleri...

Daha önce yaptığı pek çok tahmini tutan Kassandra, 2022 yılına dair kehanetleriyle herkesi korkuttu. Son dönemde astrolojik öngörüleriyle ilgi gören ünlü kahinin 2021 yılına ilişkin birçok kehaneti gerçekleşmişti.

Kimliğini gizlemeyi tercih eden Kassandra hakkında kayda değer bilgi bulunmuyor. Doğum yeri, tarihi ve gerçek varlığına ilişkin herhangi bir kanıt mevcut değil.

KASSANDRA TÜRKİYE KEHANETLERİ 2022

Kassandra, 24 Haziran 2021 tarihinde Türkiye'de orman yangınlarının çıkacağını ve ABD'de 8.2'lik deprem gerçekleşeceğini söylemişti. Bazı depremlerin paniğe neden olacağından söz eden kahin, 2022 yılının doğal afetlerle geçeceğini belirtti.

SUSUZLUK ORTAYA ÇIKACAK

Deprem ve orman yangınlarının 2022 yılında artacağından söz eden Kassandra, İstanbul ve İzmir gibi büyükşehirlerin susuzluk sorunuyla boğuşacağını belirtti.

Kehanetini desteklemek için Kassandra, "Gökyüzünde bir bomba patlayacak ve bu kuvvetli yağışlara neden olacak. Bu bölgelerde sel felaketi sinyalleri görüyorum" dedi.

Bir başka kahin Baba Vanga da, 2022 yılında Türkiye'nin su kriziyle karşı karşıya kalacağını tahmin etmişti.

DEPREM VE HASTALIK YAŞANACAK

Büyük boyutta depremlerin Türkiye'de meydan gelebileceğini söz eden Kassandra, insanlığın depremle mücadeleye başlayacağını dile getirdi.

Deprem korkusunun insanları esir alacağından söz eden Kassandra, "İlerleyen yıllarda koronavirüs benzeri salgın hastalıklar yeni türleriyle karşımıza çıkacak" diye konuştu.

GERGİNLİK HAVASI ARTIYOR

Uluslararası anlamda gerilimin artacağından bahseden Kassandra, sıcak bir savaş ihtimalinden uzak durdu.

Yeni bir dünya savaşının yakın gelecekte var olmadığından bahseden ünlü astrolog, ülkelerin birbirine göz dağı vereceğini vurguladı.

Kassandra, "Soğuk savaş olarak nitelendirebileceğimiz bir çekişme olacak. Ülkeler kendi çıkarlarını korumak için kimi zaman sessiz kalmayı tercih edecek" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN