Kehanetler kitabı fiyatı ve yazarı | Kehanetler kitabının içeriği nedir?

Kehanetler kitabı fiyatı ve yazarı | Kehanetler kitabının içeriği nedir?

ABD’de yaşayan ve mesleği medyumluk olan Sylvia Browne ile Lindsay Harrison tarafından bundan 15 yıl önce kaleme alınan Kehanetler Kitabı’nda 2020 yılında koronavirüs tarzı bir salgının yayılacağının yer aldığı ortaya çıktı. Peki Kehanetler Kitabı’nın içeriği ne? Kehanetler kitabı fiyatı ve yazarı…

Sosyal medyada son günlerde yayılan haberlere göre koronavirüs (corona virüs), ABD’li iki yazar tarafından kaleme alınan Kehanetler Kitabı’nda geçiyor. Peki gerçekten medyum Sylvia Brown ve Lindsay Harrison tarafından 15 yıl önce yazılan Kehanetler Kitabı’nda koronavirüs yer alıyor mu? Kehanetler kitabının içeriği ne? İşte detaylar…

KEHANETLER KİTABININ İÇERİĞİ

Kehanetler Kitabı’nın koronavirüs öngörüsü yapılan ilgili kısmında, 2020 yılında akciğer ve bronşları ciddi oranda etkileyen bir hastalığın ortaya çıkacağı belirtiliyor. Kitapta, bu salgının tedaviye amansızca direndiği ve zatürre ile benzerlik gösterdiği dile getiriliyor. Öte yandan kitabın ilgili bölümünde, bu salgının bir anda patlamasından dolayı ortalıkta ameliyat maskeleri ve plastik eldivenlerle dolaşan çok fazla insanın görüleceği de belirtiliyor. Hastalığın kış boyunca büyük bir paniğe yol açacağı belirtilen kısımda, bu salgının on yıl içerisinde hem sebeplerini hem de tedavisini gizemli bırakarak tamamen ortadan kaybolacağı ileri sürülüyor.

YAZARI KİMDİR?

Kehanetler Kitabı, 15 yıl önce ABD'li medyum Sylvia Browne ve Lindsay Harrison tarafında kaleme alınıp, piyasaya sürülmüştür.


Sylvia Browne

SYLVIA BROWNE KİMDİR?

ABD’de 50 yıldır profesyonel bir psişik ve medyum olarak çalışan Sylvia Browne, Kehanetler Kitabı’nın yanı sıra Bir Medyumun Maceraları, Öte Dünya’da Yaşam gibi çok satan kitapların da yazarıdır. Öte Dünyada Yaşam adlı eseri dünya çapında en fazla okunana eserlerinden biridir.

Ayrıca yazar, 2008 yılında Günlerin Sonu adlı kitabının 312. sayfasında, 2020 yılının başlarında akciğer ve bronşları kötü etkileyecek bir hastalığın ortaya çıkacağını kaleme almıştır. Kitabın bu sayfasında yer alan satıların yeni koronavirüs Covid-19 olduğu ileri sürülmüştür.

BABA VANGA DA CORONAVİRÜSÜ ÖNGÖRENLER ARASINDA

Bulgar sporcu Neshka Stefanova Robeva yıllar önce, Baba Vanga ile henüz hayattayken görüştüğünü ve coronavirüse dair bazı şeyler söylediğini iddia etmişti. Robeva, Baba Vanga’yı ziyaret ettiği sırada “Neshka, corona hepimizin üzerinde olacak” dediğini iddia etti. O zaman ne demek istediğini anlamadığını belirten Robeva, corona kelimesinin Bulgarcada koruma anlamına geldiğini, bütün ülkenin Rusya'nın koruması altında olacağını söylemek istediğini zannettiğini ama patlak veren salgınla beraber şimdi daha iyi anladığını ifade etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN