Yılbaşında tercih edebileceğiniz en güzel fasıl mekanları

Yılbaşında tercih edebileceğiniz en güzel fasıl mekanları

İyi kötü pek çok anıyla tamamlanmış üç yüz altmış beş gün geride bırakılırken bütün bir senenin stresi ve yorgunluğu yılbaşı gecesi için planlanan etkinliklerde atılıyor. Yeni gelen yılı neşeyle karşılamak isteyenler için pek çok eğlence mekanı kataloglarını sunuyor. Liste kabarık, tercih edilecek yerler sınırlı. Eğer yılbaşı akşamınızı bir fasıl eğlencesiyle geçirmek istiyorsanız ve karar veremiyorsanız, seçiminizi kolaylaştırmak için sizin için derlediğimiz mekanlara göz atabilirsiniz.

Fasıl, aynı makamda çeşitli eserlerin sıralanmasıyla icra edilen bir musiki çeşididir. Eğlence kültürümüzde fasıl mekanlarının nadide bir yeri bulunuyor. Neşeli ve sakin müzikler eşliğinde hem dans edebileceğiniz hem lezzetli yemeklerle süslenmiş masalarda dostlarınız ve yakınlarınızla sohbet edebileceğiniz ortamı sunan fasıl mekanlarından birkaçı içeriğimizde...

1. ZİYADE FASIL

İlk mekanımız Yeditepe şehri İstanbul'dan. Ziyade Fasıl, İstanbul, Anadolu yakasındaki en sık tercih edilen mekanlar arasında. Yılbaşı gecesine özel hazırlanan lezzetli menüsü ve geniş repertuarıyla misafirlerini ağırlamaya hazır bir yer.

Yer: Suadiye/İstanbul

ziyade.jpg

2. ANADOLU EVİ FASIL RESTAURANT

Tarihi dokusuyla büyüleyen ve en güzel parçaların özenle okunduğu diğer bir mekan, gözde şehrimiz Bursa'dan. Zengin yemek listesi ve eğlenceye garantör canlı müzik ekibiyle neşeli bir yılbaşı gecesi geçirmek isteyenlere bir alternatif.

Yer: Tophane/Bursa

fb.jpg

3. ZARİFİ RESTAURANT

Yılbaşı akşamı için misafirlerine nezih bir ortam sunan Zarifi, Taksim'in müdavimi eksilmeyen mekanlarından. Yeni yıla girmek için tercih edebileceğin mekanlar arasında ideal bir seçenek.

Yer: Beyoğlu/İstanbul

zarifi.jpg

4.ÇINAR RESTAURANT

Ankara'daysanız ve aileniz, dostlarınız ya da arkadaşlarınızla neşe dolu yılbaşı akşamı geçirmek istiyorsanız Çınar'ın otantik ortamını tercih edebilirsiniz.

Yer: Çankaya/Ankara

nar.jpg

5. BİZ BİZE FASIL

Yılbaşı gecesine özel programıyla yeni yıla Ataşehir'de gireceklere dolu dolu bir fasıl eğlencesi sunan bir mekan 'Biz Bize Fasıl.'

Yer: Ataşehir/İstanbul

biz.jpg

6. KEYFF İSKELE RESTAURANT

Büyüleyici İzmir Körfezi manzarasıyla, misafirlerine eşsiz bir fasıl deneyimi ve çoklu yemek seçenekleri sunan Keyff İskele Restaurant, yılbaşı akşamında da seçkin bir program sunuyor.

Yer: Karşıyaka/İzmir

keyf.jpg

7. MOR MEYHANE

Beyoğlu, Bahçeşehir ve Ataşehir'de şubeleri bulunan ve üç ayrı konumda ortak ve yüksek dozda eğlence vadeden bir mekan Mor Meyhane.

Yer: Beyoğlu, Bahçeşehir, Ataşehir/İstanbul

mormey.jpg

8. ŞIMARIK MEYHANE

Adına münhasıran sınırsız eğlence vaadiyle biraz başına buyruk bir mekan. Senenin stresini atmak isteyenlere alternatiflerden...

Yer: Alsancak/İzmir

marik.jpg

9. GALATA MEYHANESİ

Fasıl ekibiyle ve yılbaşı özel menüsüyle misafirlerine kapılarını açmaya hazır diğer bir mekan Galata Meyhanesi.

Yer: Beyoğlu/İstanbul

gal.jpg

10. FERAYE RESTAURANT

Beyoğlu'nda tarihi atmosfere sahip bir mekan Feraye. 120 kişilik oturma kapasiteli salonu ile misafirlerini ağırlayacak.

Yer: Beyoğlu/İstanbul

feraye.jpg

11. NEYZEN MEYHANESİ

Kadim ekibi ve hizmet kalitesiyle Neyzen Meyhanesi, yılbaşı için Eskişehirli konuklarını beklemeye koyuldu.

Yer: Tepebaşı/Eskişehir

neyzen.jpg

12. EGELİ MEYHANE

İstanbulluları eğlenceye bekleyen bir başka mekan, Egeli Meyhane. Yılbaşı özel planıyla eğlendirmeye hazır bir yer.

Yer: Kireçburnu/İstanbul

ege.jpg

13. MESERRET FASIL RESTAURANT

Meşrutiyet Caddesi üzerinde yer alan bu mekan Haliç’i en iyi gören mekanlardan birisi. Meserret Restaurant, nostajik ortamı ve Türk Mutfağına ait özel lezzetleri, geceye özel menü seçeneği ile yılbaşı gecesinde misafirlerine güzel bir fasıl gecesi vadediyor.

Yer: Beyoğlu/İstanbul

messs.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN