Bu resimdeki hatayı sadece üstün zekalılar bulabiliyor! 11 saniye içinde resimde olmaması gereken detayı bulabilecek misiniz?

Bugün sizler için hazırladığımız optik illüzyon görselinde bir mantık hatası var. Akşam yemeği görselinde yer alan hatayı sadece 11 saniyede sadece üstün zekalı kişiler bulabiliyor. Siz de kronometreyi çalıştırın ve hatayı bulmayı deneyin...

Eğlenceli oyunlar ve bulmacalar çözmekten hoşlanıyorsanız, bu zeka oyunu tam size göre! Zeka oyunları, zihninizin yaratıcı tarafını kullanmanızı ve beyninizin farklı bir şekilde çalışmasını sağlar. Bu tür beyin bulmacaları, basit bir bilmeceye eğlenceli bir unsur ekleyerek daha ilginç hale getirir. Cevaba ulaşmak için, kutunun dışında düşünmeniz ve bulmacayı biraz farklı bir şekilde analiz etmeniz gerekiyor. Bu yüzden, Yemek Odası Resminin içine gizlenmiş hatayı görmeniz gereken ilginç bir zeka oyunu bulduk.

RESİMDEKİ HATAYI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resimde, bir ailenin akşam yemeği yiyeceği resmin içinde gizlenmiş hatayı görmeniz gerekiyor. Resimde, ailenin Yemek Odasında akşam yemeği yiyeceğini görebilirsiniz. Masaya büyük bir hindi servis edildi. Kadın bardakları masanın üzerinde tutuyor. Kızlar tabakları masaya getiriyor.

Ancak, resmin içinde gizlenmiş bir hata var. Cevap oldukça basit ama zor olduğu için soruyu cevaplamadan önce resme dikkatlice bakmanız gerekmektedir. Bir uyarı olarak, bu zeka oyununun cevapları sorunun hemen altında verilmiştir, bu yüzden fazla ileri kaydırıp hile yapmadığınızdan emin olun.

GİZLİ HATAYI BULDUN MU?

Bu beyin bulmacasında Yemek Odası Resmindeki hatayı belirlemeniz gerekiyor. Şimdi yakından bakın ve size yanlış gelen herhangi bir şey olup olmadığını belirlemeye çalışın. Yanlış bir şey fark ettin mi? İlk başta, resimdeki her şeyin doğru olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak birkaç dakika sonra, resimdeki asıl hatayı tespit edebilirsiniz.

Bu zeka bulmacası biraz zor ama çözmek için daha az zamana ihtiyaç duyduğu için basitti. Bu tür zeka oyunları, matematik becerileri gerektirmez, ancak basit bir bilgi ve yanal düşünme testidir. Ancak, cevabı birkaç dakika içinde anladığınızda kesinlikle harika hissettiriyor. Gizli hatayı buldun mu?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Hata, yemek odasının dolabında gizlidir. Yani resimdeki hata dolabın üst çekmecesinde kulp olmamasıdır. Bu zeka oyunu, IQ Seviyenizi değerlendirmenin başka bir eğlenceli yoludur. Ancak, gerçek bir IQ testi yapmaya çalışmak, Zeka seviyenizi öğrenmenin iyi bir yoludur.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Devlet kira desteği için kesenin ağzını açtı! Bu illerde yaşayanların kirası devlet kasasından: İşte başvuru şartları!
Sigortası, güvencesi olmayanlar bayram edecek! Devlet sizi de düşündü: Her ay tıkır tıkır maaş ödenecek!
'Türkiye Tek Yürek' programına çağırılmayan Demet Akalın'dan sert ve manidar sözler!

Hayat Haberleri