'Türkiye Tek Yürek' programına çağırılmayan Demet Akalın'dan sert ve manidar sözler!

'Türkiye Tek Yürek' programına çağırılmayan Demet Akalın'dan sert ve manidar sözler!

Ulusal televizyon kanallarının depremzedeler için düzenlediği 'Türkiye Tek Yürek' yardım programında Demet Akalın'ın yer almaması, takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. Sosyal medyada konuyla ilgili soruyu yanıtlayan ünlü şarkıcı, sert ve manidar sözler sarf etti. İşte, Demet Akalın'ın gündem olan sözleri...

Kahramanmaraş'ta 6 Ocak 2023 Pazartesi günü saat 04.17'de 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü Pazarcık ilçesi olan depremde şu ana kadar 36 bin 187 kişi hayatını kaybetti, 108 bin 68 kişi yaralandı. Suriye'den Ankara'ya kadar birçok bölgede hissedilen zelzelenin ardından artçı sarsıntıların yanı sıra saat 13.25'te Ekinözü merkezli 7.5 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), depremden etkilenen illerden 216 bin 347 afetzedenin başka illere tahliye edildiğini bildirdi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin en ağır deprem felaketinde zarar gören vatandaşlar için ulusal televizyon kanalları bir araya gelerek 'Türkiye Tek Yürek' yardım programı düzenledi.

turkiye-tek-yurek-15-002.jpg

DEMET AKALIN 'TÜRKİYE TEK YÜREK' PROGRAMINA NEDEN ÇAĞIRILMADI?

Yaklaşık 6 saat süren canlı yayında birçok ünlü isim ekrana çıkarak bağış topladı ve bağış yaptı. Ortak yayına çağırılan ünlülerin içinde Demet Akalın'ın olmaması dikkat çekti.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan bir takipçisinin, "Demet Akalın ve Gülben Ergen neden yok? ben mi göremedim?" sorusuna ünlü şarkıcı, "Ekran yüzleri alınmış!! Biz halkın yüzüyüz bu yeter" şeklinde bir yanıt verdi.

demet-akalin-deprem-yardimi-3.jpg

EVİNİ DEPREMZEDELERE AÇTI

Öte yandan Demet Akalın, depremin ilk günlerinde depremzedelerin barınma ihtiyacını gidermek adına yardımda bulunacağını açıkladı.

İstanbul'un Pendik ilçesinde bulunan dairelerini 1 yıl süreli depremzede ailelere vereceğini söyleyen Demet Akalın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda evlerinin yeni olduğunu ve içerisine sıfır eşya gerektiğini belirterek, "Sıfır eşya göndermek isteyenler ulaşsın bana" ifadelerini kullandı.

demet-akalin-deprem-yardimi-4.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN