Demet Akalın 'pes' diyerek isyan etti: Yangında yoklar, depremde yoklar...

Demet Akalın 'pes' diyerek isyan etti: Yangında yoklar, depremde yoklar...

Türkiye'yi sarsan 6 Şubat depreminde can kaybı sayısı 44 bini aşarken afet bölgelerinde çadır sıkıntısı devam ediyor. 4 evini depremzedeler için açan Demet Akalın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "'Neredesin' diye şimdi sormayacağız da ne zaman soracağız? Yangında yoklar, depremde yoklar. Hala uyuyanlar var, pes!" sözleriyle isyan etti.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki deprem 11 ili etkilerken toplam can kaybı 44 bin 218'e yükseldi. Henüz tamamlanmayan hasar tespitlerine göre yıkık ve yıkılacak bina sayısıysa 164 bin 321 oldu.

Deprem felaketinin ardından elini taşın altına altına koyarak İstanbul Pendik'te bulunan dört dairesini bir yıllığına depremzedelerin kullanımına açacağını duyuran şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabından isyan etti.

"HALA UYUYANLAR VAR, PES!"

Demet Akalın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yangında yoklar, depremde yoklar, ülkenin akışında da olmayın. Hala uyuyanlar var, pes!" dedi.

demet-akalin-instagram-ia2y.jpg

Akalın, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"'Neredesin' diye şimdi sormayacağız da ne zaman soracağız? Yangında yoklar, depremde yoklar, e olmayın işte, ülkenin akışında da olmayın! Hala uyuyanlar var, pes!"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN