Demet Akalın'dan depremzedelere örnek yardım! "Helal olsun"

Demet Akalın'dan depremzedelere örnek yardım! "Helal olsun"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Dünyanın en büyük felaketlerinden biri" tanımladığı Kahramanmaraş'taki iki deprem 31 bin 643 vatandaşımızın ölümüne neden oldu. 158 bin 165 vatandaşımız bölgeden tahliye edildi. Afet bölgesinde arama kurtarma çalışmaları sürerken ünlü şarkıcı Demet Akalın, depremzedelere yardım eli uzatarak örnek bir tutum sergiledi.

Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan'da meydana gelen peş peşe iki deprem Türkiye'yi yasa boğdu. Afet bölgesinde arama kurtarma çalışmaları sürerken depremzedelerin başka illere tahliye edilmesi sürüyor.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 31 bin 643 vatandaşımızın ölümüne neden olan depremin ardından afetten etkilenen depremzedelere yardım eli uzatarak örnek oldu.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerinin 8. gününde can kaybı 31 bin 643'e yükseldi. 158 bin 165 kişinin bölgeden tahliye edildiği depremlerin ardından, binlerce depremzede evsiz kaldı. Depremden etkilenen vatandaşların yaralarını sarmak için AFAD, AHBAP ve Kızılay'a çok sayıda bağış yapılırken ünlü şarkıcı Demet Akalın'dan örnek bir hamle geldi.

Şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul Pendik'de bulunan dört dairesini afetzedelerin kullanımına açacağını duyurdu.

EVİNİ DEPREMZEDELERE AÇTI

Elini taşın altına koyarak özveride bulunan ünlü şarkıcı daireleri bir yıllığına depremzedelere verecek. Demet Akalın, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Pendik'te sıfır dört tane ev, bir sene ücretsiz oturacaklar ama içi sıfır... Sıfır eşya göndermek isteyenler ulaşsın bana."

"HELAL OLSUN"

Ünlü şarkıcının bu paylaşımı çok sayıda yorum ve beğeni aldı. Akalın'ın depremzedelere yardım eli uzatması sosyal medya kullanıcıları tarafından 'helal olsun' şeklinde yorumlandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN