Dadısına 4 bin sterlin maaş! Sosyal medya fenomeni Rachel Araz Kiresep’nin ödemeleri dudak uçuklattı!

İş insanı Sami Kiresepi ile evli olan sosyetik güzel Rachel Araz Kiresepi'nin çalışanlarına ödediği maaş dudak uçuklattı.

Sosyal medya fenomeni Rachel Araz Kiresepi iş insanı Sami Kiresepi ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. İki çocuk annesi Rachel Araz Kiresepi yaptığı reklam ve sponsorluk anlaşmalarından adeta servet kazanıyor. Rachel Araz Kiresepi'nin çalışanlarına mini bir servet ödediği ortaya çıktı. Ünlü fenomenin sadece dadı için ödediği maaş ise dudak uçuklattı.

ADETA BİR HOLDİNGE DÖNÜŞTÜ

Santa Farma İlaç Sanayi’nin patronu Sami Kiresepi ile 2016 yılında dünyaevine giren sosyal medya fenomeni Rachel Araz Kiresepi, iki çocuk annesi. Mutlu bir evliliği olan Rachel Araz Kiresepi elde ettiği gelir sayesinde evinde özel aşçı, şoför, bahçıvan, bakıcı, dadı ve temizlik işlerinde yardımcı çalıştırıyor.
Instagram fenomeni denilince ilk akla gelen isim olan ve yaptığı iş birlikleri sayesinde büyük bir servet kazanan Rachel Araz Kiresepi, adeta bir holdinge dönüştü.

Kendisine ayrıca bir ofis açan ünlü fenomen yaptığı reklam ve sponsorluk anlaşmaları sayesinde paraya para demiyor.

DADIYA 4 BİN STERLİN, EVİYLE İLGİLENENE 1500 EURO

Reklam ve sponsorluk anlaşmalarıyla profesyonelceilgilenmek için bir ofis tutan sosyetik güzelin bir de özel asistanı var. Evinde iki aşçı, bir şoför, bir bahçıvan, temizlikle ve ev işleriyle ilgilenen iki kişi ve bir de bakıcısı olan Rachel Araz Kiresepi, 4 bin sterlin maaşla bir de dadı çalıştırıyor.

HER AY TOPLAM 250 BİN TL ÖDÜYOR

Sosyetik güzelin Mikonos'taki eviyle de ilgilenen 1.500 Euro maaş verdiği ayrı bir çalışanı var. Tüm bunlar toplandığında sosyetik güzel, ofis hariç diğer çalışanlarına her ay toplamda yaklaşık 250 bin TL maaş veriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri