Şahan’dan Neşet Ertaş filmine tepki: Bu film nasıl çekilir?

Şahan’dan Neşet Ertaş filmine tepki: Bu film nasıl çekilir?

Neşet Ertaş’ın hayatını konu alan filme ünlü komedyen Şahan Gökbakar, sosyal medyadan tepki gösterdi. Gökbakar, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, “Ailesi onay vermiyor. Kendisi vasiyet etmiş, istememiş film çekilmesini... İzin almadan, ailesinin ve varislerinin rızası olmadan bu film nasıl çekilir?” diyerek tepki gösterdi.

Neşet Ertaş'ın hayatını konu alan ve çekimleri devam eden Garip Bülbül filmi tartışılmaya devam ediyor. Sosyal medyayı sıkça kullanan ünlülerden Şahan Gökbakar da filmle ilgili tartışmaya katıldı.

NEŞET ERTAŞ YAPILMASIN DİYE VASİYET ETMİŞTİ

Ünlü halk ozanı Neşet Ertaş'ın sağlığında "yapılmasın" diye vasiyet ettiği Garip Bülbül filmine ailesi de karşı çıkmıştı. Ancak tüm itirazlara rağmen çekimleri devam eden filme Şahan Gökbakar instagram hesabından eleştiride bulundu.

Gökbakar yaptığı paylaşımda, "Ailesi onay vermiyor. Kendisi vasiyet etmiş, istememiş film çekilmesini... İzin almadan, ailesinin ve varislerinin rızası olmadan bu film nasıl çekilir?” dedi.

neset-ertas.jpg

'GARİP BÜLBÜL NEŞET ERTAŞ' FİLMİ 31 ARALIK'TA VİZYONA GİRECEK

Halk müziğinin büyük ustası Neşet Ertaş'ın yaşam öyküsünü beyazperdeye taşıyacak olan 'Garip Bülbül Neşet Ertaş' filminin İstanbul'daki çekimleri devam ediyor. Film, 23 Aralık'ta vizyonda olacak.

Ertaş'ın yaşam hikayesinin yazılıp, eserlerinin notaya aktarılmasına resmi muvafakat verdiği Prof. Dr. Erol Parlak'ın aynı isimli kitabından uyarlanan filmin senaryosu Fulya Özcan ve Mert Dikmen tarafından kaleme alındı.

Neşet Ertaş'ı Ramazan Bağgül'ün canlandırdığı yapımda, sanatçının çocukluğunu Onur Efe Şahin, gençliğini ise Bektaş Dolu oynadı. Şarkıcı Zara ise sanatçının annesi "Döne Ertaş" rolünde izleyici karşısına çıkacak.

neset-ertas-1.jpg

MAHKEME FİLM ÇEKİLSİN DEMİŞTİ

Filmin yapılmaması için Neşet Ertaş’ın ailesi tarafından açılan dava sonuçlanmış ve mahkeme filmin yapılmasına karar vermişti. Filmin yapım şirketi Dijital Sanatlar'ın kurucusu Mustafa Uslu, "Bozkırın Tezenesi" olarak tanınan, halk ozanı Ertaş'ın hayatını en doğru şekilde izleyicilere aktarmak için 5 yıldır bu projeye hazırlandıklarını söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN