En zehirli aşk birlikleri! O burçlar birbirini ne ayrılabilir ne de sevebilir...

En zehirli aşk birlikleri! O burçlar birbirini ne ayrılabilir ne de sevebilir...

İlk başta birbirlerine tapabilirler ama sonra hayat başlar. İki sevgi dolu insan arasındaki ilişkide bile, bazen bir çatlak büyür ve bu, birbirlerine uygun olmadıkları için olur. Uyumluluk, her şeyden önce, birbirinin ihtiyaçlarını anlamak ve tanımaktır.

Bir ilişkideki insanlar çeşitli konularda hemfikir olabilir veya aynı fikirde olmayabilir, ancak her ne olursa olsun, partnerin kararlarına saygı duymak önemlidir. Birleştirildiğinde oldukça toksik olabilen zodyak işaretleri vardır. Bu 6 kombinasyona dikkat edin.

ASLAN VE YENGEÇ BİRLİKTELİĞİ

Bu işaretlerin buluşması pek iyi bir şeyle sonuçlanamaz. Yengeçler bir partnerle derin ve duygulu bir bağlantı beklerken, Aslan onun aşk havasını bozan sürekli bir güvensizliğin pençesindedir.

Aslanın aşırı duygusal değişkenliği - önemsemekten aşırı kritikliğe anında geçiş - bir partneri korkutur. Nazik insanlar olan kanserler, tüm bunları ciddiye alır ve savunma mekanizması olarak kullandıkları öfke patlamaları, ilişkileri boşa çıkarır.

OĞLAK VE KOVA BİRLİKTELİĞİ

Oğlak ve Kova kararlılıklarıyla bilinirler ve onları birbirine çeken (aynı zamanda birbirinden uzaklaştıran) da bu özelliktir. Oğlaklar her şeylerini bir aşk birliğine koymaya hazırken, Kovalar ilişkileri pratik olarak yönetirler.

Bu eğilim Kova'yı ilişkilerin baskın yönüne, Oğlak'ı ise her zaman değerini kanıtlaması gereken bağımlı tarafa dönüştürür. Sonunda, tekmelerin yardımıyla birbirlerini düzeltmeye yönelik kararlı niyetleri, ya şiddetli bir kavganın nedeni olur ya da sinirleri dayanamayan ortaklardan birinin ayrılmasının nedeni olur.

kavga-eden.jpg

BAŞAK VE İKİZLER BİRLİKTELİĞİ

Hayatı ya rüyalarda yaşarsın ya da pratik şeyler yaparsın. Bu nedenle, kökten farklı bu iki dünya görüşünün uzun süre yan yana yaşaması mümkün olmayacaktır. İkizler rüya gibi tabiatlar iken, Başaklar herhangi bir soruna pratik çözümler bulmaya çalışan duygusal olarak mesafeli insanlardır.

Başaklar zor zamanlarda ayrılıp İkizler'i kırık bir kalple bırakabileceğinden, ilişkilerinin başarı şansı yoktur. Basitçe söylemek gerekirse, Başaklar, İkizler'in pratik davranmaya çalışırken, fantezilerinin kozasındaki sorunlardan saklanmayı tercih etmesinden bıkmıştır.

kavga.jpg

TERAZİ VE BOĞA BİRLİKTELİĞİ

Onlar ayna gibidirler; bu işaretlerin temsilcileri çok benzer, hatta bir tür telepatik bağlantıya sahipler. İkisi de sadece sevmekle kalmaz, birbirlerine taparlar, bu yüzden ayrılık düşüncesi bile onlara dayanılmaz gelir. İlk başta, bu işaretler ilişkiden hoşlanır, ancak daha sonra boğulmaya başlarlar.

Boğa'nın inatçılığı ve Terazi'nin her zaman haklı olma arzusu, ilişkilerinin tabutuna son çiviyi koydu. Birbirlerini iyi tanıyorlar ve anlıyorlar, ancak bu birlikteliğin her ikisinin de gerektirdiği tüm gereksinimleri karşılayamıyorlar.

AKREP VE BALIK BİRLİKTELİĞİ

Her iki işaret de son derece duygusal ve şüpheli olduğundan, bu ölümcül bir kombinasyon. Aşkı ifade etmeye gelince, Akrepler gerçekten pervasız olurlar.

Tutku ateşi sonunda her şeyi yakar ve geride sadece yas tutulabilecek bir kül yığını bırakır. Balıklar kendi kozmik dünyalarında yaşar ve şüpheci Akrep sürekli boğulur, yavaş yavaş sevgi ve güveni yok eder.

kavgalar.jpg

YAY VE YENGEÇ BİRLİKTELİĞİ

Zodyak'ın bu iki işareti, sadece bir ilişkiye girmek için değil, birbirine yaklaşmamalı bile. Yengeçler kesin bir cevap veremese de, bir el ve kalp için yarışan Yaylar, kelimenin tam anlamıyla içten sabırsızlıkla patlarlar.

Yaylar hayatın kendisini aşmaya çalışırken, Yengeçler etraflarındaki dünya ne kadar değişirse değişsin sakin kalır. Yaylar cinsel bağlantıya daha çok değer verir ve Yengeçler derin duygusal temas kurmayı hayal eder; ve bu dengesizlik sonunda ilişkide bir bozulmaya yol açar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN