Kalbinizi çabucak kıracak burçlar... Baştan çıkarıcı üçlü! Ateşli, tehlikeli, büyüleyici...

Kalbinizi çabucak kıracak burçlar... Baştan çıkarıcı üçlü! Ateşli, tehlikeli, büyüleyici...

Hayatınızda parlak ve akılda kalıcı görünecek ve onu yeni renklerle dolduracaklar. Ama ne yazık ki, içinde uzun süre kalamazlar ve bu senin kalbini kırar. Onlar sadece ateş - tehlikeli ve büyüleyici.

Astrologların onları Zodyak'ın diğer işaretleri arasında ayırması hiç de şaşırtıcı değil, çünkü kalpleri fetheden ve ruhun derinliklerine inen bu üçlüdür.

MACERACI YAY BURCU HER ZAMAN SİZİ YÜZÜSTÜ BIRAKABİLİR

Yay burçları tüm zodyaktaki en maceracı insanlardır. Her zaman ilk etapta seyahat eden bağımsız ve özgürlüğü seven bireylerdir. Bu nedenle özgürlüklerini ilişkilerle sınırlamak istemezler.

Yay bir eş bulsa bile bir süre sonra nefes alması zorlaşır. Kendini kapana kısılmış hissediyor. Sonuç olarak, genellikle bu ilişkileri koparır ve kaçar.

burclar.jpg

ÖZGÜRLÜKLERİNE DÜŞKÜN İKİZLER HER ZAMAN BAVULLARI TOPLAYABİLİR

Zodyak'ın bir başka özgürlük seven ve parlak işareti. İnanılmaz çarlıklarını ve güzelliğini herkes bilir, örneğin parlak Marilyn Monroe ve muhteşem Angelina Jolie'yi ele alalım, onlar bu burcun parlak temsilcileridir.

Bu takımyıldızın altında doğan insanlar genellikle çekiciliklerinin farkındadır ve onu ustaca kullanırlar. Tek bir bakışla büyüleyebilirler ve gülümsemeleri zaten tek bir kalbi kırar. Onlara aşık olmak kolaydır ve unutmak imkansızdır.

En ilginç şey, İkizler'den çok fazla gürültü ve kavga olmadan ayrılırsanız, kolayca onun arkadaşı olabilirsiniz. Ve bu hiç yoktan iyidir, çünkü İkizler de sadık ve samimi arkadaşlardır.

burc-002.jpg

İLERLEMEYİ SEVEN ASLANLARI DURDURMAK ZORDUR

Aslanlar her zaman ilgiye açlardır. Ne olursa olsun, sevgi, ilgi ve tanınma istiyorlar. Ancak hiç kimse tüm dikkatini sürekli olarak başka bir kişiye veremez ve bu Aslanlar için çok sinir bozucudur. Sonuçta, iyi bir tutumu hak ediyorlar ve kişiliklerine daha fazla önem vermek istiyorlar.

Aslanlar, partnerinden yeterince ilgi görmezse, ayrılmadan önce iki kez düşünmeyecektir. Daha fazlasını hak ediyor ve bu daha fazla değilse, o zaman çok üzgünüz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN