Ay bugün Satürün ve Venüz üçgeninde: Özellikle o burçlar dikkat etmeli...

Ay bugün Satürün ve Venüz üçgeninde: Özellikle o burçlar dikkat etmeli...

Günümüzde transit geçişler duygularımızı dengeler, bizi yeryüzüne indirir ve pratik önceliklere odaklanır. Ay, günü İkizler burcunda geçirerek hayatımıza bağlantılı, iletişimsel bir yaklaşımı teşvik ediyor.

14 EKİM 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Venüs-Satürn üçgeni bugün erken saatlerde mükemmelleşiyor ve Ay bu enerjiye Venüs ve Satürn'e olan üçgen açıları aracılığıyla bağlanıyor ve temalarını etkin bir şekilde genişletiyor. İş anlayışı mükemmel, ancak şu anda riskten kaçınabiliyoruz. Bir ilişkide bağlanma veya destek ve sadakat gösterme zamanı olabilir. Güvenilirliğe ve geleneğe her zamankinden daha fazla değer veriyoruz ve sevdiklerimiz veya özel uğraşlarımız için memnuniyetle sorumlu hissediyoruz.

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Kendinizi birdenbire ev içi veya sosyal çevre krizinin tam ortasında bulabilirsiniz. Doğrudan dahil olmasanız da; diplomatik becerileriniz gözden kaçmayacak ve taraflar arasında bir nevi hakem veya müzakereci pozisyonunu üstleneceksiniz.

Bu sizin için duygusal anlamda yıkıcı olabilir çünkü her iki tarafa da güveniyordunuz ama bir taraf hayallerinizi altüst etti.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Her türden ortaklıktan fayda göreceğiniz bugün, pek de hevesli olmadığınız ancak planlarınız için gerekli görünen bir iş ilişkisinin meyvelerini toplamanız muhtemel.

Olaylara farklı bir perspektiften bakmanız gerekiyor.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bu cuma oldukça sinirli olacaksınız ve sizi en çok küçük şeyler rahatsız edecek. Bu nedenle bir yerde bardağı taşıracak son damlanın sizi bulma ihtimali yüksek.

Gerçekten çok dikkatli olmalısınız çünkü çevrenizden kimseyi rahatsız etmek istemezsiniz. Ayrıca bir aile üyesinin durumu sizi epey strese sokuyor.

burclar.jpg

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Mevcut eğilim, bir arkadaşınızla geliştirdiğiniz ilişkiyle ilgili. Birinizin diğerine karşı hisler geliştirmeye başlaması durumunda biraz riskli görünebilecek bir ilişki.

Öte yandan, sizi çok iyi anlayan ve özellikle iş hikayelerini paylaşabileceğiniz bir arkadaşınız sizinle olduğu için mutlusunuz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Borç, bu cuma önemli bir konu olacak ama görünüşe göre bununla gayet diplomatik bir şekilde başa çıkacaksınız.

İster duygusal bir durumda olun ister bir yakınınız olsun, doğru çözümü bulmaya çalışacak ve belki de geniş ailenin bazı üyelerini de meseleye dahil edeceksiniz. Bazı Aslanlar akşam saatlerinde daha az stresli olacak.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Görünüşe göre neredeyse herkes hafta sonunu düşünürken, siz işinize kafa yoruyorsunuz ve hatta bir tür atılım gerçekleştireceksiniz.

Bulgularınızı sunacağınız büyük bir kitleyle karşılaşamayabilirsiniz, ancak insanların, getirdiğiniz değeri fark eder etmez liderliğinizi kabul edeceklerine emin olabilirsiniz.

burc.jpg

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Mevcut eğilim tamamen para biriktirmekle ilgili olacak.

Ayrıca yeni bir iş fikriyle karşılaşabilirsiniz ve büyük ihtimalle bunu uygulamaya çalışacaksınız; bazı Teraziler, bazı mülklere veya yüksek getirisi olan başka bir şeye yatırım yapmayı bile düşünüyor olabilir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

İletişim içerisinde olduğunuz kişiyle ne kadar dostane olursanız olun, bu cuma günü gardınızı düşürmemelisiniz.

Çok dokunaklı bir tartışmanın parçası olacağınız bir durum olabilir, ancak paylaştığınız samimi ayrıntılara dikkat etmeniz gerekir. Bu, kimseye güvenmemeniz gerektiği anlamına gelmez, sadece dikkatli olun.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Sizin sadakatsiz olduğunuzu ima etmese, sizi bununla suçlamamış olsa bile, partnerinize uymayacak davranışlarda bulunuyorsunuz.

Sevdiğiniz kişiye bu zamanda ihtiyaç duyduğu istikrarı sunmuyorsunuz, bu yüzden size bazı açıklamalar talep etme konusunda haklı olacaklar.

burc-001.jpg

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün, bir yandan işin bazı yönlerine çok odaklanacak, diğer yandan bariz olanı görmezden geleceksiniz.

Öncelikleriniz biraz garip ve çevrenizdekileri rahat hissettirmeyecek. Bazı Oğlaklar, partnerlerine uymakta daha isteksiz olacak.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Mevcut eğilim, önemli birinin sizden aldığı etki ve büyük saygı duyduğunuz birinden aldığınız tavsiyelerle ilgilidir.

Bir yandan itibarın her şeyden önce geldiğini hissediyorsunuz, ancak diğer yandan aldığınız tavsiyenin gerçekten dürüst niyetlerle size verildiğinden emin değilsiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Gün için yaptığınız bazı toplantılar veya planlar iptal edileceğinden, beklenmedik bir boş zamandan yararlanacaksınız ve bu boş zamanı nasıl değerlendireceğiniz büyük bir soru işareti.

Cuma olduğu için iş arkadaşlarınız bile sizi rahatlamaya zorlayacak ama içinizdeki bilinçli ve titiz birey sizi tamamen uyanık tutacak ve işinize odaklanacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN