Onlara aşık olanlar bin pişman: Sadakatin ne olduğunu bilmeyen 4 burç...

Onlara aşık olanlar bin pişman: Sadakatin ne olduğunu bilmeyen 4 burç...

Zodyak'ın farklı işaretlerinin ne kadar sadık olduğunu öğrenmenin zamanı geldi... Burcunuzun bir ilişkide ne kadar sabit olduğunu biliyor musunuz, güvenebilir ve aldatmayacağınızdan emin olabilir misiniz? Peki ya ortağınız?

KOÇ BURCU TAM BİR KADIN AVCISI

Koç gerçek bir kadın avcısıdır. Yetenekleri ve libidoları, tek bir partnerle yetinmesine izin vermiyor. O kesinlikle bir adanan olarak adlandırılamaz ve ayrıca sadakatsizliğini nasıl gizleyeceğini de bilmiyor.

Onu olduğu gibi kabul et ya da sonsuza kadar veda et. Koç burcunu yeniden eğitmek neredeyse imkansızdır, özellikle de otuz yaşın üzerindeyse . Bu yüzden aklınızda bulundurun.

capkin.jpg

BUĞA BURCU DURGUN SUDAKİ ŞEYTANDIR

Kim düşünebilirdi, çünkü herkes bu burcun mükemmel bir aile babası olduğunu biliyor. Sabitliği ve rahatlığı sever ve değişiklikler bazen onu çok korkutur. Ama hayır, "durgun sularda şeytanlar var."

Boğa'nın çok büyük bir iştahı vardır. Partnerinden memnun değilse, düşünmeden başka kadınlardan teselli arayacaktır. Bu olaylara hazır mısınız?

capkin-3.jpg

YENGEÇLER TAM SIRTINIZDAN BICAKLAYABİLİR

diaya göre çok duygusal Yengeçler, sizi sırtınızdan bıçaklamaya hazır olanlar arasındadır. Çifte standartlarını asla anlamayacaksınız ve siz yokken yaptıkları her şeyin Yengeçler tarafından oldukça kabul edilebilir olduğundan emin olmayacaksınız.

Duygulara yenik düşebilir ve onlar için tamamen yeni bir insanın önünde eriyebilirler. Yakın arkadaşlarınızdan biriyle bir aşk ilişkisi de olabilir. Bu, özellikle partnerin Kansere yeterince dikkat etmemesi durumunda mümkündür.

capkin-1.jpg

TERAZİLER DOĞUŞTAN ÇAPKINDIR

Teraziler sadakatin ne olduğunu bilmezler. Bu adamlar, çevrelerindeki herkesi memnun etmeye çalışan çapkın insanlar olarak doğarlar. Bu onların ana karakter özelliğidir.

Birçok insan Terazi'nin kararsız olduğunu düşünüyor, ama öyle mi? Günaha gelince, buna çok çabuk yenik düşerler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN