Yüzde 100 doğru çıkacak: Bir karalama seçin ve hangi çocukluk travmasının hayatınızı etkilediğini öğrenin

Yüzde 100 doğru çıkacak: Bir karalama seçin ve hangi çocukluk travmasının hayatınızı etkilediğini öğrenin

Bir kalıp seçin ve hangi çocukluk travmasının hayatınızı etkilediğini öğrenin. Hepimizin hatalardan muaf olmadığımızı ve onların değerimizi değil, gelecekte nasıl davranacağımızı belirlediğini bilmek önemlidir. Kaliteli bir yaşam kurmanızı engelleyen şeyin ne olduğunu bilmek ister misiniz?

Ardından desenlerden birini seçin ve ne anlama geldiğini okuyun. Bir karalama seçin ve hangi çocukluk travmasının hayatınızı etkilediğini öğrenin.

1 NUMARALI KARALAMAYI SEÇTİYSENİZ

1 numaralı modeli seçen insanlar , çocukken ebeveynleriyle iletişim kurmakta zorlandılar ve muhtemelen bir noktada reddedildiklerini hissettiler. Ebeveynlerin hayatlarında yokluğu, benlik saygısını ve yeni ilişkilerin kurulmasını önemli ölçüde baltaladı.

Yeni insanlarla tanışmaya karşı güçlü bir direnciniz var çünkü reddedilmekten çok korkuyorsunuz ve olumsuz eleştiri aldığınızda bunu fazla kişisel alıyorsunuz.
Kendinize ve mutlu olma yeteneğinize güvenmeyi öğrenin . Güveniniz, çevrenizdeki insanlarla sağlıklı bağlantılar kurmanıza yardımcı olacaktır .

karalama-1.jpg

2. ÇİZİMİ SEÇTİYSENİZ

Asıl travmanız, anne-babanızdan birinin çocuklukta güveninizi bir veya birkaç kez nasıl kırdığıyla ilgili . Bu travma tüm ilişkilerinde sana eşlik ediyor : İnsanlara güvenmen senin için zor, bu yüzden yakın ilişkiler kurmaktan kaçınıyorsun.

İletişim kurmayı seven sosyal bir insan olsanız da , kalbinizde gerçekten ne olduğunu hiç kimseye gerçekten açıklamadınız .

3 NUMARALI KARALAMAYI SEÇTİYSENİZ

Travmanız muhtemelen çocukken maruz kaldığınız bir tür aşağılanmadan kaynaklanıyor . Sınıf arkadaşlarınız veya ailenizden biri tarafından reddedilmiş olabilirsiniz .

Şu anda çevrenizdekilerden onay almak için mümkün olan her şeyi yapıyorsunuz . Genellikle ihtiyaçlarınızı umursamayan başkalarını memnun etmek için hayallerinizden ve hedeflerinizden vazgeçebilirsiniz .

En iyi kendin olmaya çalışmak güzel ama bunu başkası için değil kendin için yap. Olmak istediğin kişi olmakta özgür ol ve seni mutlu eden hayatı yaşa.

karalama-2.jpg

4 NUMARALI KARALAMAYI SEÇTİYSENİZ

En büyük çocukluk travmanız başarısızlık korkusudur . Diğer insanlarla kolayca iletişim kurabilirsiniz ve yalnız olduğunuzda yaşadığınız rahatsızlıktan uzaklaşmak için her zaman arkadaşlarla çevrilisiniz.

Kendi şirketinizde olmaktan ve kendinizde sevmediğiniz şeyleri keşfetmekten korkuyorsunuz. Hatalarınız hakkında çok fazla endişeleniyorsunuz ve bu sizi depresyona götürebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN